|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjuha - "prisilni jopič"
14.8.2009 12:59:43   
MARTINŠČICA
V Švici so včasih prodajali take ala jogi rjuhe za otroške posteljice, ki so imele na sredini okroglo odprtino in nanjo zašit zg. del otroške pižamice. Otroku so oblekli sp. del pižame, ga vtaknili v luknjo in mu oblekli zg. del pižame. To je bilo vse skupaj zelo lahko in gibljivo, tako da je otrok, ko je zjutraj vstal, lahko hodil, se vsedel ali ulegel na eno ali drugo stran postelje ..., ni pa mogel zlesti iz posteljice. "Prisilni jopič" je le toliko, da je otrok varen, ko začne lezti iz postelje. Pa tudi spijo otroci mirneje v njem in se ne premetavajo toliko naokoli po postelji. Spodaj pod otrokom je itak prava jogi rjuha, čez pa brez težav lahko daš tudi odejico. Žal ne vem zanmke oz. firme, ki je to šivala. Niti ne vem, kako se tej stvari reče. Me pa zanima, če se da to še kje kupiti (tudi v tujini).

_____________________________

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjuha - "prisilni jopič"
16.8.2009 0:49:29   
MARTINŠČICA
Sem že našla. Morda bo uporabno še za koga:

link


< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 16.8.2009 12:21:05 >


_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?