|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 0:41:11   
L1ana
Našo 2 meseca staro punčko je zadnje čase tako navijalo, da sem navadno AM Nestle Beba pred 2 dnevoma zamenjala z Beba Sensitive, ki je proti napenjanju (najbrž podobna fora kot Aptamil comfort, Novalac proti krčem itd.). Trkam na les - že včeraj je bilo precej bolje, danes pa sploh nobenih krčkov (še pred tremi dnevi je bilo tako hudo, da je zaradi jokanja prišla celo ob sapo user posted image ).

Sedaj pa me zanima, koliko časa naj ji dajem to mleko? Nekaj dni, teden ali dva? Morda do 3. meseca, ko naj bi krčki prešli? Kakšne izkušnje imate z AM proti krčem oz. napenjanju (katere koli znamke)? Koliko časa ste ga dajale? Najbrž ni smiselno kar trajno preiti na tovrstno mleko ali pač? user posted image

Kaj pa kombiniranje navadnega AM (torej navadne Bebe) in tega proti krčkom? Kaj če bi samo za popoldanske in večerne obroke (krčke ima nekje okoli 19. pa tja do 21. ure) dajala AM proti napenjanju, ostali obroki pa bi bili navaden AM? Je katera otroka hranila na tak način?

Hvala za vaša mnenja in izkušnje že v naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 10:31:30   
jullie
..jaz sem sicer uporabljala Novalac od 2. pa do 8. meseca, pa že zdavnaj ni imel nič več krčev..pa sem enkrat vprašala v lekarni, če je kaj narobe pa je rekla, da komot lahko dajem..no po 8.mesecu sem pa prešaltala na drugo mleko iz razloga, ker je blo pol ceneje user posted image

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 10:57:15   
blanč
l1ana, kje si pa kupila to mleko beba sensitiv. Mi tudi uporabljamo bebo in smo jo začeli kupovati v mulerju, ker je tam dosti cenejša kot v lekarni samo tam nisem zasledila, da bi jo imeli.

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 14:08:40   
L1ana
Blanč, Bebo Sensitiv sem dobila prav v Muellerju v LJ. Je na polici poleg navadne Bebe. Imajo pa tudi še Bebo proti polivanju. Beba Sensitiv stane škatla 600 gr cca. 12€ - jo je torej manj kot navadne in pa je seveda dražja.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 17:12:43   
muca79
Zdravo,
mojega malega škrata je tudi zelo napenjalo je jokal po 4 ure skupaj tako, da na koncu je bil že brez glasa. Uporabljam pa v kombinaciji Novalac in Novalac proti krčem AC. Zjutraj do 11 ure mu dam navadnega in po 11 uri pa do 18 zvečer (3krat na dan) mu pa dam Novalac AC proti krčem tako mi je svetovala tudi patronažna da v popoldanskih urah mu daš tisto mleko proti napenjaju.

Je pa res da poleg tega v Italiji v Romansu kupujem tudi tabletke katere ti naredijo prav za tvojo bebico ker moraš povedat koliko je velik in koliko tehta in ti povem da to mu dam 2 krat na dan in krčev sploh nima več.
Odkar uporabljam te kapsule še ni imel krčev in so vredne zlata, moje prijateljice jih tudi vse uporabljajo in prisegajo na te kapsule saj so narejene samo iz zelišč in nič drugega.

Sem pa slišala da tudi na netu poglej Koroške lekarne izdelujejo neke kapljice ki baje full pomagajo, jaz sem s temi zeloooooooooo zadovoljna tako, da mi niti na misel ne pade da bi zamenjala ali jih spustila.

Lep pozdravček, pa upam na čim manj krčkov user posted image

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AM proti napenjanju - koliko časa dajati?
17.8.2009 21:16:19   
L1ana
Hvala vsem za odziv (no, kakšen odziv/mnenje/izkušnja je še vedno dobrodošla/dobrodošel). Krčkov smo se rekordno hitro znebili (praktično že naslednji večer ni bilo več težav) in tudi blato ni več zeleno, temveč je rumenkasto, kot je bilo še pred kakim mesecem, preden so se nam začeli pojavljati krčki. Vmes sem poskušala težave s krči blažiti tudi z Gas bimbi kapljicami, vendar kaj dosti efekta se mi zdi, da ni bilo, pa še očitno so precej grenke (vsaj po vonju sodeč) in jih ta mala sploh ni hotela pogolniti.

Se nam je pa danes po treh dneh jemanja Bebe sensitiv pojavila druga zadeva: lakota na 2 uri. Do sedaj nismo nikoli jedi tako pogosto (vedno so minile že vsaj 3 ure ali še kaj več). Po kaloričnih vrednostih sta obe mleki skoraj enako kalorični, res pa je Beba sensitiv zelo "tekoča" (tako tekoča, da smo morali uporabljati cuclje št. 1 od Aventa, čeprav smo uporabljali že št. 2). Predvidevam torej, da Beba sensitiv ni tako nasitna, tako da bomo verjetno res uporabili kar tole varianto s kombiniranjem in bomo dajali mleko proti napenjanju samo v popoldanskih in večernih urah.

(odgovor članu muca79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?