|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvakrat na dan kosilo?
6.6.2005 17:23:23   
Anonimen
Filip je okrog dvanajstih kosilo pri varuški. Iskat ga grem okrog dveh. Doma kuham za ob 16h. In ta mal hoče še enkrat jest kosilo :zmeden2: Nekajkrat sem mu dala, zdaj me pa že kar malo skrbi.:zmeden2: Da poje preveč.:zmeden2:
Pa mu raje dam sadje,ki ga rad poje, ampak še kar gleda v najina krožnika in govori MAM MAM. Nekajkrat sem ga zamotila in se z njim zaigrala - tako sva z možem izmenično pojedla.
Se kateri dogaja kaj podobnega? KAr hudo mi je malemu odrekat hrano:( - saj mu je ne odrekam, za popoldanski obrok dobi sadje, skuto, jogurt...odrekam mu drugo kosilo. Ne vem, kako naj to rešim :zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dvakrat na dan kosilo?
6.6.2005 17:27:16   
bunkica
jaz mu ga ne bi odrekala,pač pa mu ponudla manjši obrok...........moja tavečja mata v šoli kosilo,pa ob 16-17-ih jesta še enkrat kosilo,ampak tolko kolko sta lačna.............pa sta oba suhca............

tamanjša dvojčka,pa tudi jesta včasih po dvakrat kosilo.......opoldne,ko skuham za njiju...........pol pa še z nami.........
nč ne škodi..........kr daj mu,vendar res manjši obrok.......

dober tek............:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dvakrat na dan kosilo?
7.6.2005 7:55:54   
Jančika_
Prijateljičin leto in pol star fantek jé dva zajtrka (doma in v vrtcu) in dve kosili. Ne gre drugače, zjutraj najprej prituli v kuhinjo in mora hitro nekaj dobit, ko pa pride iz vrtca, že spet stoji tam in fehta. Ne sme videt, da kdo jé - tako je zraven in odpira usta. Pa sploh ni bajsi!

Kot pravi bunkica, daj mu manjšo porcijo. Po moje se mu tudi dopade, da lahko jé z atijem in mamico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dvakrat na dan kosilo?
7.6.2005 8:46:06   
klavdijas
Pri nas ta velika, ki je stara 11 let ze od malega je dva kosila, prej enega v vrcu, sedaj v soli, pa se enega doma. Ta mal pa tudi dva x, v vrcu in doma. V vrcu imajo kosilo ze ob 11:30 in je do 16 h ze lacen. Se pa velikokrat naredi, da potem za vecerjo je bolj malo.

Lep pozdrav,

Klavdija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dvakrat na dan kosilo?
7.6.2005 9:32:45   
Anonimen
Če se tej količini da rečt kosilo, potem tudi naša je kosilo 2x. Najprej okoli 12h dobi npr. juho, potem gre spat, okoli 4h pa potem še ostanek, ko jeva tudi midva. Večerjat pa potem noče več.

Da bi kdaj rekla AMA AMA :zmeden: pobožne želje :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dvakrat na dan kosilo?
7.6.2005 10:58:47   
Anonimen
Moj tudi včasih je dvakrat, kakor kdaj. Ponavadi doma itak ne skuhamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?