Gina
|
Tinčica, jaz ne verjamem, da je to zdravnica, ki dela v Železničarskem ob četrtkih, ker to je najboljša G sploh, ki je mene, ki sicer hodim k njej drugam, gledala za vsako najmanjšo malenkost na UZ milionkrat, vedno me je o vsem vprašala, naročala kljub hudi gužvi od 7. tedna nos. na 5 tednov pogosto, bila je edina, ki je videla, ko mi je enkrat trebušno votlino (nisem bila takrat nos.) zalila kri, kaj mi je, čeprav so ga potem še 3 dni na lj. kliničnem centru lomili in gruntali, kaj je z mano - pa je bilo točno to, kar je ona rekla. Ta ista G je meni vedno povedala čisto vse, me poučila o vsem, me non stop dajala na vse možne preiskave, tudi tiste, ki niso bile nujne. Ne, to ne more biti ista. Je ena od najbolj strokovnih G v LJ, pa verjami, da sem ful sitna in da sem jih mnooogo probala, videla, če drugega ne, na urgenci. Aja, pri nobeni nosečnosti se ni nikdar zmotila pri vseh ugotovitvah na UZ, od merjenj naprej. Nimam ene same slabe besede. Je pa res, da mogoče sestre v Želežničarskem ZD, niso take kot na drugi lokaciji, kjer ona dela, to pa ne vem. Aja imam prijateljico, ki hiodi tja, je stara 36 let in ima tudi prvega otroka. Vse preiskave je že skozi dala, noseča jezdaj 17 tednov. Šla je na nuhalno in dvohormonski po zdravničinih priporočilih. Tudi meni je ta ista G sama predlagala, naj grem tja, tako da mislim, da ne more iti za isto G. Niti slučajno. Daj povprašaj tole tvojo frendico, če je to res ob četrtkih? Plis. Ker to ni fer do te G, če si se zdaj slučajno zmotila.
|