|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mislim kakšna ginekologinja - SRAMOTA
10.6.2005 11:22:32   
tinčica
VAM MORAM POVEDAT ker ne moram biti tiho....več.

od mojga brata punca je zanosila prvič pri 36 letih to je že tako pozno da bi morali zdravniki dati več pozornosti, no saj večina jo ampak tale g. je pa od sile.

jo ona pokliče pove da je noseča in koliko stara, ona jo naroči prvič na pregled ko bo imela 3 mesece HALO,
JI POVEM DA NAJ POKLIČE NAZAJ da mora potem iti še na nuhalno pa da bo prepozno, pa ji sestra reče da ni panike, no ne bom na dolgo pisala v glavnem na koncu, ko je šla na nuhalno se ni vidlo nič več je šla zastonj mislim ji je šlo prov na jok, aja pa še njena g. ji pred tem pove da je ta nuhalna ena modna muha zadnjih 5 let.
noseča je skoraj 5 m, v knjižici nima vpisanih osnovnih podatkov, ne izvidov krvi, nikoli ji niso zmerili krvnega tlaka, nič stehtali, za sifilis jo tud niso dal testerat (mene je dal takoj pri prvem pregledu),MISLIM ŠE DATUM PORODA JI NISO ŠE POVEDAL.... IN ŠE BI LAHKA PISALA.

no zdaj smo ji zrihtali drugega g. po nasvetu babice v porodnišnici ker sem ji jaz tako masirala da naj gre že stran od te g.

mislim da ne morš verjet.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.6.2005 11:24:55   
*Neja*
Sramota. Pa celo življenje jih plačuješ, bando zdravstveno. Res, to me res požene na palmo. Hvala bogu, da je šla zdaj drugam. Zaželi ji lepo nosečnost.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2005 11:30:36   
D@isy
Bratova punca bi morala pa zahtevat - kar je treba, je treba, brez pardona. Če si tiho, te imajo mnogi za loleka, nastradaš pa ti (in otrok).
Upam, da ni veliko takih ginekologov.
Še sreča, da je zamenjala.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2005 11:32:05   
Anonimen
Takoj k drugemu ginekologu-tole pa v cajtnge:(

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2005 11:35:21   
Moyca_
a nam zaupaš za katero ginekologinjo gre in od kod je

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2005 11:38:28   
AnBan
Ja kje se pa to sploh še dogaja.:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2005 11:44:14   
tinčica
zdaj za ime ne vem ker jo nisem niti uprašala dela, pa samo ob četrtkih mislim da v železničarkem domu v lj. mislim da je to ne vem jo bom uprašala

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2005 11:49:42   
soseda
Prov res človek včasih ne more verjeti, kaj vse se dogaja!:hudicek:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2005 11:55:42   
zoya_
ma tole zdravstvo pr nas je čist v k....

vam povem jest eno štorijo....
Moja babica in moja mami sta umrli za rakom. In zdravnica na onkološkem mi je svetovala,da se s sestro redno testiramo vsake pol leta za raven levkocitov, bolj preventiva je rekla. Sem se čist strinjala. In grem jest k svoji dohtarci in je rekla, seveda ni problema in sem se hodila testiran in moja sestra tudi. Potem pa enkrat moje dohtarce ni blo, je pa bil en drug dohtar in tko pridem jest tja in mi reče, kdo vas je pa tko nategnu s temi levkociti. Povem... in pol reče, da je bolj pametno en drug test naredit, samo pa full stane. Pa jaz tko, verjetno je še vseeno ceneje, kot pa flaše kemoterapije (stane 500 jurjev ena). Se je strinjal in je blo oki. Pol pride pa moja sestra čez par dni, ji je pa reku, zakva dela gužvo v čakalnici pa tle pr njemu, raje bi bila doma pa se učila, sej ji tko nič ne manjka.... Mislem, kakšen odnos.
Pol sem pa jest klicala naslednjič, ko je bila najina dohtarca in sem povedala, da takšen odnos zdravnik in pacient ni normalen in da naj mu unmu dohtarju povejo, da naj mau razmišlja, predno govori take bedarije....:grrr::grrr:

Mislem, kakšni kreteni...

Bila sem pa enkrat tud pr g. in sem ji rekla, da če mi lahko dojke pregleda, da ne bom jaz slučajno kej spregledala. Pol mi pa tko ostro reče, da če še nisem slišala, da moramo to po menstruaciji pregledovat in da ne more ona mene kar zdele pregledat in bla bla... Ja oprost no. Človk hoče delat na preventivi, pol te pa dohtarji tkole zatrejo.... :grrr::grrr:
Moram g. zamenjat. Pravjo, da je na Metelkovi ena dobra.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2005 11:57:27   
malika
Tinčica, to je za prijavo zdravniški zbornici! Brez heca.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2005 12:06:15   
tinčica
aja moja sodelavka ima isto g. in sem zdajle z njo govorila in je rekla da je njej rekla da če bo zanosila da prej kot v 4 mesecu ni treba pridt na pregled. HALO........

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2005 12:23:54   
Anonimen
Hm, ko tole berem in poleg ugotavljam, za katero zdravnico gre, mi nekako ni čisto jasno. Jaz namreč hodim k tej isti zdravnici in moram reči, da je ženska 1A! Ker ob četrtkih v železničarskem zdravstvenem domu dela samo ena in je zelo priznana ginekologinja in porodničarka. Jaz nimam grde besede čez njo. Jaz bi prej rekla, da je s to žensko, ki je šla k njej, nekaj narobe, sorry.
Torej, dajte raje najprej informacijo preverit, ker resnično ne morem verjeti, da gre za eno in isto ginekologinjo.

Pa lep pozdrav vsem skupaj,
Simona

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2005 12:34:10   
tinčica
JA VALDA DA VEM OD BRATA PUNCA JE ČIST OK MISLIM DA NI NORMALNO DA PRI 5 MESECU NIMA ŠE OSNOVNIH PREISKAV PA ŠE PRITISKA JI NISO ZMERILI NO PA NI EDINA SODELAVKA TUD PRAV DA JI JE SUMLJIVA, SEJ PRIJAZNA JE ŽE SAM TO PA TUD NI VSE.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2005 12:41:25   
Anonimen
Mislim, ne razumem, v čem ji je sumljiva??? Halo? Kaj pa počne takega? Zakaj pa je nič ne vpraša? Najlažje se je nad nekom pritoževat brez da bi ga karkoli vprašal. Ne vem, zakaj potem meni sestra vsakič, ko sem tam, zmeri pritisk, grem na tehtnico, vsakokrat imam UZ??? Pa nisem noben VIP ali kaj podobnega. Jaz nisem nič drugačna od punce tvojega brata, sorry.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.6.2005 12:52:31   
Gina
Tinčica, jaz ne verjamem, da je to zdravnica, ki dela v Železničarskem ob četrtkih, ker to je najboljša G sploh, ki je mene, ki sicer hodim k njej drugam, gledala za vsako najmanjšo malenkost na UZ milionkrat, vedno me je o vsem vprašala, naročala kljub hudi gužvi od 7. tedna nos. na 5 tednov pogosto, bila je edina, ki je videla, ko mi je enkrat trebušno votlino (nisem bila takrat nos.) zalila kri, kaj mi je, čeprav so ga potem še 3 dni na lj. kliničnem centru lomili in gruntali, kaj je z mano - pa je bilo točno to, kar je ona rekla. Ta ista G je meni vedno povedala čisto vse, me poučila o vsem, me non stop dajala na vse možne preiskave, tudi tiste, ki niso bile nujne. Ne, to ne more biti ista. Je ena od najbolj strokovnih G v LJ, pa verjami, da sem ful sitna in da sem jih mnooogo probala, videla, če drugega ne, na urgenci. Aja, pri nobeni nosečnosti se ni nikdar zmotila pri vseh ugotovitvah na UZ, od merjenj naprej. Nimam ene same slabe besede. Je pa res, da mogoče sestre v Želežničarskem ZD, niso take kot na drugi lokaciji, kjer ona dela, to pa ne vem. Aja imam prijateljico, ki hiodi tja, je stara 36 let in ima tudi prvega otroka. Vse preiskave je že skozi dala, noseča jezdaj 17 tednov. Šla je na nuhalno in dvohormonski po zdravničinih priporočilih. Tudi meni je ta ista G sama predlagala, naj grem tja, tako da mislim, da ne more iti za isto G. Niti slučajno.
Daj povprašaj tole tvojo frendico, če je to res ob četrtkih? Plis. Ker to ni fer do te G, če si se zdaj slučajno zmotila.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2005 13:46:56   
tinčica
jaz jo ne poznam vem pa kako dela do nje, a vam ni čudno da pri 36 letih sploh pa ima prvega otroka pa pri 5 mesecih nosečnopsti niso ne stehtali, zmerili pritisk, ni ji dala testa za sifilis, kjižico ima skoraj prazno, pa da tisto o nuhalni svetlini ne govorim in njene izjave da je modna muha pa še klicala jo je da če lahko pride prej na 1 pregled da bi potem šla na nuhalno pa ji sestra pravi ah sej bote imel dost cajta, no na pregledu ji pa g. pravi da če bo šla takoj se bo dalo še zmeriti vratno gubo je šla takoj čez 2 dni ampak se ni dalo nič več videti.

pa mislim sodelavki je rekla da če bo zanosila, ker se ful trudta na otroku da pred 4 mesecem nima kaj hodit na pregled.

ZDEJ PA NE VEM KAJ IN KAKO, KOKR JAZ VIDIM IMA OČITNO DVA OBRAZA, ne mi govort, a ste imele ve pri njej pri 5 mesecu skoraj prazno kjižico če ne verjamete jo bom poslikala in dala v album.

jaz samo povem kaj je pri njej, lahko da je pri vas ok, se opravičujem ampak sem ful jezna ker vidim kako je meni moj g. vodil nosečnost pa kako njej njena g.

pa brez zamere

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2005 13:54:42   
Gina
Tinčica, jaz nisem rekla, da to ni res, sem pa rekla, da težko verjamem, da je to ena in ista G, ker svojo imam jaz že 8 let in ne verjamem, da bi lahko to naredila. Sori, res ne. Torej ne more biti ena in ista. Ti pišem na privat.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2005 13:55:36   
Anonimen
Ej, ti se najprej lepo pozanimaj, za katero zdravnico gre, potem pa bomo dalje diskutirali, a prav? No, do zdaj bi tudi ti že lahko svojo svakinjo vprašala, kako se zdravnica piše, anedadabi? ;)

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2005 17:23:56   
tinčica
ja simona gre za isto osebo k sam ta tam dela sem pa gini na privat pisala.

no sej me lahka kej na privat vprašaš.

lp

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?