Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 8:33:17
|
|
|
|
Primoza
|
Previjalne torbe žal ne poznam. Verjetno je to nekaj takego kot piknik nahrbtnik in vprašanje tako ali se ima lahko piknik brez piknik nahrbtnika. Mi smo se potikali vsenaokoli brez previjalne torbe.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 8:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni ti je treba kupovat. Zadost je en navaden ruzak, ki je tudi najbolj pripraven, da ga daš na rame, not pa zmečeš par plenic, previjalno podlogo ali tetra plenico, kremo za rito, pa flaško. To je to.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 8:49:02
|
|
|
|
Annny
|
Kot sta že predhodnika napisala. Meni so za darilo kupili Quinnyjevo previjalo torbo, ki se je izkazala za popolnoma nepraktično. Zdaj imam Nivein nahrbtnik in se mi zdi prav super. Zadostuje čisto navaden nahrbtnik. Lp:rozica:
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 8:59:52
|
|
|
|
SaaS
|
V bistvu imaš res lahko kakršnokoli torbo ali nahrbtnik. Sploh se ti pa ne mudi. Še zmeraj greš lahko po enem mesecu v trgovino in kupiš kar rabiš. Jaz sem pred porodom na torbo ali kaj podobnega čist pozabila. Ko je bil mali star en mesec in sva začela letat okoli, sem ga dala za dve urici mami v varstvo in šla v trgovino po torbo.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 9:14:35
|
|
|
|
k1
|
mi imamo navaden rukzak, z malo več žepi, za podlago za previjat pa dekico, to pa je vse. nivejini so mi tako veliki, drugih pa niti gledala nisem.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 10:34:54
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz sem dobila v dar Nivein nahrtbnik in je ok, ga skozi uporabljamo.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 11:42:44
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz imam previjalno torbo od Penatena in sem jo uporabljala bolj na začetku in sem vedno potrebovala še kakšno dodatno vrečko. Se mi zdi dosti boj praktičen nahrbtnik. Jaz sem kupila enega pri Comtronu za malo manj kot 2k. Notri spravim oblačila za preoblečt, previjalno podlogo od DM, pleničke, kakšno hrano, če gremo za dalj časa ven...V glavnem sem bolj zadovoljna z nahrbtnikom, ker je bolj prostoren.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 12:16:45
|
|
|
|
malika
|
jaz sem kupila Dm jev nahrbtnik, vanj stlačim vse in še zdaj ko je mali star 17 mesecev, ga vzamem povsod zraven. Računat moraš na to, da na sprehode, obiske,... pač vzameš zraven pleničke, pa kaj za preoblečt, ko so večji kakšno papico, flašo s čajem,... in vse to lepše zgleda v torbi/nahrbtniku; kot pa v navadni pvc vreči.
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 11.6.2005 22:32:26
|
|
|
|
polona2
|
Jaz za te namene uporabljam več različnih torb, če boš šla v bližnji prihodnosti kaj v Avstrijo, v Eduscho trgovini sem videla previjalno torbo z raznimi dodatki za približno 15 evrov, v Toysu pa imajo večkrat znižane že omenjene Niveine nahrbtnike, lp!
|
|
|
|
je previjalna torba nujna? 12.6.2005 13:33:36
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem kupila nivein ruzak pa še to samo zato ker je previjalna podloga zraven-meni pride prav če grem kam na obisk da tamali nebi slučajno kaj spustil.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.