Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 9:45:28
|
|
|
|
sonček33
|
Kajsica se bo pa poročila. Jupi! Čestitke. Sem vesela zate. Joj, glede čevljev ti pa žal ne znam pomagat.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.10.2009 9:46:01 >
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 9:47:03
|
|
|
|
sonček33
|
Morda povprašaj še na Modi....punce ti bodo znale pomagati.
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 10:05:36
|
|
|
|
kajsica
|
Hvala hvala sonček.... ja mojmu je kar kamen iz srca padel ko sem končno rekla "da".....je že skoraj obupal....
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 10:13:37
|
|
|
|
čmrgelj
|
lahko hodiš od trgovine do trgovine z obutvijo in iščeš kar rabiš, lahko pa obiščeš nekoga ki dela čevlje po naročilu in ti naredi točno take kot si želiš http://www.pirs.si/Subject/Profile/320232?print=True cena je potem tudi temu primerna ISKRENE ČESTITKE
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 10:40:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Poskusi s plesnimi čevlji, so udobni, ne tako zelo dragi in pobarvajo ti jih v takšni barvi kot želiš. V Lj sta dva, eno je čevljarstvo Peta, ta drugi pa v stari Ljubljani, ne spomnim se kako se imenuje.
|
|
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 14:24:47
|
|
|
|
Tinky
|
Jaz sem kupila čevlje iz satena in jih dala barvat v isto barvo kot je bila poročna obleka.
|
|
|
RE: Poroka - čevlji v zlati barvi 27.10.2009 23:13:59
|
|
|
|
lottyka
|
V Modart v Domžalah imajo kar nekaj izbire in ti jih pobarvajo na točno željen odtenek.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)

greste na večerjo v restavracijo (
25%)

v kino (
20%)

spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!