Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:37:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem. zato ga imam pa js v petek dopoldan jaz pa sem ga že mela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:39:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo? bi se lahko reklo ja.. Pol si pa tak pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:40:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa ne pozabi poročat, kako sta dala Lijo spat. Najaa jaz sem šla laufat, Tomaž pravi da jo je držal do 20.15 gor pol pa jo dal spat. Sem pa ji danes v AM zmešala 2 žlički keksolinota. Pa da vidimo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:40:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica smo se imeli fajn na kofici klara je razturala - ful je bla dobre volje. pa še skledico je zlomila, ki jo je ati prinesel iz japonske... pa bomo že preživeli.... ja, jaz pa se mal krivo počutim, ker je nisem ulovila eh daj no. saj pa bi lahko jaz sama bolj pametno presodila, kot pa da dajem Klari v roke, ko itak vse po tleh meče... upam, da ati nebo vido..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:49:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem. zato ga imam pa js v petek dopoldan jaz pa sem ga že mela važička
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:49:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo? bi se lahko reklo ja.. kokica, pa ti še na porodniški nemreš met pauze ha? kaj češ, Tasa..tako je živleje..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:52:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najič... hvala..sem okej...v gužvi a je že bolje... Kaj pa delaš? Kej za službo? bi se lahko reklo ja.. kokica, pa ti še na porodniški nemreš met pauze ha? kaj češ, Tasa..tako je živleje.. si malo po vaše povejdala, tak kak jaz?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:53:33
|
|
|
|
spps
|
a tu ste še, sploh nisem vidla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:54:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam jutri ob 16h frizerja in ne bova mogla iti k Miklavžu. Pa ne mo rečti, da naj frizerja spustim, ker RES ne morem. zato ga imam pa js v petek dopoldan jaz pa sem ga že mela važička jaz sem že tud frizerja potrebna ,sam če nimam cajta al pa nisem razpoložena mogoč mi pa še rata letos...
< Sporočilo je popravil spps -- 2.12.2009 20:56:18 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a tu ste še, sploh nisem vidla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 20:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že tud frizerja potreba ,sam če nimam cajta al pa nisem razpoložena jaz pa sem za frizerja vedno razpoložena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 21:10:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa ne pozabi poročat, kako sta dala Lijo spat. Najaa jaz sem šla laufat, Tomaž pravi da jo je držal do 20.15 gor pol pa jo dal spat. Sem pa ji danes v AM zmešala 2 žlički keksolinota. Pa da vidimo.. Držim pesti.Pa poročaj jutri zjutraj.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.