|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:43:52
|
|
|
|
ZARA
|
Danes je prov en grd,zloben dan!!
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:43:53
|
|
|
|
malika
|
Meni pa je danes prav lep dan, pa tudi ponoči sem spala kot še dolgo ne.:bravo::bravo::bravo: :nosecka:
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:45:50
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem super spala.:bravo:Zgodaj zjutraj sem šla tečt, pol pa na roj. dan. Tako da, ti kar pojamraj, sej nas je dosti, ki smo imele lepo noč in lep dan.:)
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh... mi je bedno jamrat... sploh ko preberem Miskino temo ( o njenem ocetu).... Ona ima razlog za skrb. Ne pa jaz.... :zmeden2:
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:52:39
|
|
|
|
Nia30
|
Ja, mormo fejst po lesu potrkat, da nimamo skrbi in bit hvaležne. Sam noč je bla pa klub vsemu ful čudna. Pri nas noben ni prav spal. Lp
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 19:56:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Hja, Pinka je spala prejšnjo noč REKORDNIH 9 ur v kosu, sem se že videla na konju9nebesa, evo, sinoči pa po starem - zizlanje na tri ure:hudicek: Kako naj jo prigramiram na doooooolgo spanje? To je vse, kar si želim za rojstni dan.:darilo:
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 20:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst dones prov dobr spala .. pa prov lepo sm se zbudila :):):) Drgač sm pa zdele zmatrana do konca. lp,:fis:
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 21:27:16
|
|
|
|
soseda
|
Jaz sem tudi dobro spala9nebesa9nebesa9nebesaPa zbudila tut dobro:zmeden2: Upam, da bom še zaspala dobr:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Pa kaj je narobe z današnjim dnem? 18.6.2005 22:18:24
|
|
|
|
Meggi
|
ŽELIMO TI eno dozo SPANJA, ki naj od jutrišnjnega dneva drži pa tja do kamor je tvoja želja (ko bo na svet privekal že drug :duda:. VSE NAJBOLŠE HUANITI ZA NJEN JUTRIŠNJI ROJSTNI DAN? Izpolnitev želja, spanja ogromno in denarja obilno.:rozica::darilo::torta: Pa glej da se ne boš matrala sama tortico- pusti se razvajati,...............
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.