pupika
|
Mi smo se odločili za total Tv, ker pri nas ni bilo možno dobit druge ponudbe. Če bi pa imela možnost, bi se pa odločila za kaj drugega zaradi cene. Mi smo krožnik in vso opremo razen sprejemnik kupili, da imamo večji krožnik, ker bi radi imeli na dveh TV total TV, zaenkrat imamo samo na eni, ker bi potem morali imet dve naročnini, to pa bi naneslo kar 50E samo za TV, tak, da sedaj čakamo da bodo dali ven popuste za drugo TV, in to obljubljajo že od avgusta pa še nič. Drugače so programi v redu, pri nas je najbolj aktualno discovery, reality,...pa risanke, no tukaj pa za otroke pogrešam baby tV, ali pa boomerang, kati tisti disney programi, sploh nimajo nekih lepih risank, pa še polno reklam imajo in nekih otroških filmov. Drugače pa ima total TV ogromno srbske muzike, ker je to od srbskega ponudnika. Smo pa bili pri starših, ki imajo t2, pa mi njihova programska shema nekak ni všečna, le da oni imajo baby TV. Tak, da če nimaš druge variante potem ja, drugače pa mislim, da ima siol tudi podobno programsko shemo. Iz katerega konca pa ste, kaj pa na lastovko, ali pa na ario ste tudi kaj študirali, oni so po moje še cenejši, samo je pogoj, da vidiš njihov signal kjer ga imajo, ario ima na pohorju, lastovka, pa na krvavcu, kim. http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=2
|