Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... newem
poznam eno punco, ki 7 mesecev ni vedla, da je noseča in je res ful pila in kadila (2 škatli na dan, pila pa same žgane pijače večkrat na teden). no z maličko je zdaj vse v redu. poznam pa enega fanta, od katere mama je delala isto celo nosečnost in ima posledice od tega: nima vseh prstov na rokah, noge ma kratke in eno celo krajšo od druge itd.
), kadila sem sicer samo takrat, ko sem šla žurat ampak ni šlo za zanemarljive količine. prvi test nosečnosti je bil negativen, drugi pa je bil pozitiven in potem sem takoj odsekala z vsem tem ... takrat sem bla noseča nekje 6t. danes imam zdravo
katja86, če hočeš mi lahko pišeš tudi na zs, mislim da sva tudi nekje isto stari
pohvalno, da kljub temu, da otrok (če si noseča) ni bil načrtovan in da imaš svoj stil življenja, pomisliš na to, da boš naredila vse zato, da bo z otrokom vse v najlepšem redu. Če pa bodo cigareti in vse ostalo pustili posledice ali ne pa nihče po moje ne more vedet, nekateri živijo zelo zdravo, pa se žal kaj zalomi