|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:03:25   
*maja
Saj vem da naj bi bilo normalno, če dojen dojenček ni pokakan tudi po cel teden, samo mene vseeno malo skrbi :(. Naša pupa je stara 10 dni in bila pokakana že 4 dni, pa me zanima kako ste ve reševale take težave.
Jaz namreč kar pazim na prehrano (nobene čokolade in hrane , ki naj bi napenjala), tako da ne vem kje bi bil vzrok.
Please help....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:08:07   
Marogica
Meni je bilo rečeno, da pri doječih otrocih ni panike tudi do 10 dni, če se ne pokakajo. Pri otrocih, ki dopivajo adaptirano mleko je stvar drugačna. Nekje 2-3 dni bi bilo normalno. Meni je pediatrinja rekla, naj mu skuham kamilični čaj(100 ml) in mu dan 5 velikih žlic sladkorja. Vendar pozor: kamilice ne smejo biti dolgo v vodi (max. 1 min) drugače zapirajo. Je pomagalo. Če ne pa se dobijo svečke, vendar se posvetuj s pediatrinjo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:23:33   
ma-ja
Preveri, če dobiva dosti hrane. Jaz imam sicer že malo večje otroke, moja sestra je pa imela tak problem. Ko je šla na redni pregled s svojo trimesečnico, je ugotovila, da mala dobiva premalo hrane. V enem mesecu se je zredila samo za 300g. V tem času pa je tudi kakala samo na 3 do 4 dni. Je pa mala zaspanka in sestra je pač ni zbujala. Zdaj jo večkrat doji in mala nima več problemov z zaprtjem, s težo pa tudi spet lepo napreduje. Mogoče je pa tudi to lahko razlog.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 15:17:25   
Špacka

Pri naši je bilo res tako, da je dobivala premalo hrane, sploh se ni redila, ampak je hujšala, tako da sem jo potem zbujala na 3 ure.
Drugače pa, če se otrok napenja mu lahko pomagaš s termometrom, to baje pomaga, al pa skuhaj kamilice in jih sladkaj na 50ml 1 žlička samo uporabljala sem mlečni sladkor, ki se dobi v lekarni.Če pa to ne pomaga pol pa svečka...


Lp



(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?