|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ...
28.6.2005 9:13:06   
Anonimen
Vsakič, ko gledam TV in vidim, kako se nekje meče denar dobesedno v luft, mi naraste pritisk na 550 :grrr: Tri stvari, ki me najbolj pogrejejo, so:

1.) VOJSKA (kakšen absurd! Koliko denarja za to, da se ljudje koljejo med sabo!!)
2.) AVTOMOBILSKI ŠPORTI (sploh si ne morem predstavljati, koliko denarja izpuhti na eni dirki F1, najbrž bi lahko postavili enih 10 pediatričnih)
3.) PLAČE (posebej od tistih, ki delajo v sicer revnih branžah - direktorji zdr. domov, stečajni upravitelji...)

Uf! Gnusobe gnusne!!! Jaz sploh ne vem, kaj bi s toliko denarja. Bohve, a oni vseeno igrajo loto?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
28.6.2005 9:22:27   
maruškaD
Za 1 se definitvno strinjam. Za 3. se delno strinjam (kajti če želiš dobrega in poštenega stečajnega uporavitelja, moraš nekoga dobro plačati)

Za 2. točko pa se ne strinjam, ker na ta način podjetja gradijo svoj image, si delajo reklamo in to se pač plača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2005 9:22:42   
Anonimen
Dnar mora krožt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2005 9:23:37   
Anonimen
Kurenk pa krožit. Zakaj potem zmeram pri enih in istih kroži? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2005 9:26:04   
maruškaD
Ker ga imajo :) Ah, ne sekirajmo se dokler imamo srečo, družino in zdravje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 9:43:45   
Anonimen
Pa koliko ogljikovega dioksida težkih kovin spustijo v zrak pri teh dirkah. Saj ni čudno, da nam je vroče. Že mi itak onesnažujemo velikokrat brez veze, ko bi se lahko kam zapeljali s kolesom ali šli peš. Da pa se vozijo v krogih zato, da Schumi zasluži en par milijončkov več, v tem pa res ne vidim nekega globljega pomena.
VOJSKA: rabimo vojsko, samo dobro oboroženo in strenirano, ne pa to kar se sedaj dogaja, da se profesionalni voznik tanka na predstavitvi zaleti v drevo. In ti nas bodo branili?

Pa našemu ljubemu ministru za delo Drobniču bi dala eno povprečno plačo in eno povprečno stanovanje, pa ženo in dva otroka, pa naj preživi skozi mesec s tistimi dohodki, naj otrokom omogoči čim več, bo govoril naj povečamo rodnost. Razmere naj uredijo, da bo lažje priti do stanovanj, vrtcev, ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 9:44:44   
Grascakinja
Pa za REFERENDUME.... 500 mio/kos

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2005 9:52:04   
Anonimen
Jaz pa se najbolj zamislim nad tem, kako lahko ena pocukrana "igralka" v ameriskih glupih filmih dobi na film 5 mio $ in potem nameni za boge in revne cek za 100.000 $ in spet vsi sluzijo na ta racun sam bogih in revnih otrockov je cedalje vec. Pa ne mi rect, da je denar za to, da se vrti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2005 10:01:36   
tesa
Bolj, da ne razmišljamo o tem.Zdaj smo navadni delavci le hlapci državi, še huje je kot v fevdalizmu:grrr:
Za vsak drek plačujemo davke in še več ji bo:grrr:
zato da oni razmetavajo denar za brezveze.
Okej Atomobilski in drugačni športi se pač živijo sami
oz.od neunosti gledalcev in sponzorjev.Da potem dobijo takšne tekme kot je bila zadnjič F1. Okej to je že druga zgodba.
Gnusno ja:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2005 10:02:49   
Magi*
ja Meta. se strinjam. eni dnar mečejo skozi okno in v luft, drugi pa nimajo za jesti. in se tudi stranijam z Mišo99: za en plstični nasmešek se plačajo ziljoni dolarjev, potem jih pa ta plastik fantastik "podari" in si s tem poviša naslednji honorar. tko to kroži:grrr: in tako postajajo bogati vedno bolj bogati, revni pa čedalje bolj revni. in na koncu beremo statistike, da ima vsak drugi zemljan dostop do interneta:zmeden: ja itak, sam še vedno je dejstvo, da tretjina zemljanov telefona še ni vidla od blizu, kaj šele da bi iemli dostop do interneta. (karikiram, čisto točnih statistik se mi ne ljubi iskati).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2005 10:03:19   
sky
Če bi se spuščali v podrobnosti, bi prišli do tega, da je pravzaprav VSE metanje denarja v luft:)-!
Denar je pač zato, da se obrača. Tisti, ki ga imajo več, ga lažje obračajo, tisti z manj, pa postanejo pravi "doktorji", da jim ga uspe obrniti tako, da preživijo. Nihče pa ga nima nikoli preveč in le redki so tisti, ki ga imajo dovolj.
Pa samo ena kontra:
VOJSKA - absurd je lahko to, da je na stotine ljudi (tudi žensk) na ta način redno zaposlenih in mesečno prejema plačo in ostale dodatke, da so na delovnem mestu. Potem pa malo pojamrajo, pa grejo na bolniško, pa so neusposobljeni, pa brez osnovne kondicije... Mogoče je absurd tudi to, da država preko vojske rešuje firme, ki so že desetletje v "razsulu" in potem na ta račun ena šivilja "preživlja" svojo familijo vsaj še par mesecev dlje, kot če bi šla firma k :hudicek:, ko bi naj šla.
Meta., vsekakor dobra tema za debato, je pa malo kruto, da bi se ljudje kregali na ta račun, tako da brez zamere;).
LP,Saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2005 10:22:39   
ZARA
Jst se tud strinjam z Meto...če bi šlo tolk denarja za zdravila kot ga gre za vojsko,bi že zdavnej imel cepivo proti AIDS-u in še marsiskej druzga !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2005 10:32:38   
Anonimen
Ja sam pol bi blo pa gospodarstvo v k****.
Poglejte Ameriko, ko ima stagnacijo gospodarstva, zapalijo eno vojno nekje, da skurjo zaloge orožja, ali pa ga prodajo, pol pa se začne gospodarska rast...

Komentar ni potreben :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2005 11:21:26   
Marogica
Jaz bi k tem komentarjem dodala to, da je tudi to davek demokracije. Eni se bolje znajdejo, drugi manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2005 17:23:19   
zoya_
namesto, da ugotavljate kako in kaj imajo drugi, razmišljajte kako bi ve do tega prišle....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2005 19:26:28   
Anonimen
Nič ne ugotavljam, kaj imajo drugi. Jaz imam, kar želim in ne rabim več. Me pa grozno pojezi, da na eni strani pušimo toliko denarja v zrak, po drugi pa stalno nabiramo neke dobrodelne akcije - kapljice v morje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.