Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Tudi jz imam ravne zobe in vse ok. Moraš jo pustiti, ker ji je to v uteho in zelo teško jo boš odvadila. Bo že prišel čas ko bo pustila, to se ne da kar tako odvadit.
...po nosku se še zraven boža in s palcem poriva naprej čeljust..
jaz sem namreč cuzala palec še vso osnovno šolo, pa nimam zob čisto nič naprej..mi je ravno zadnjič zobar rekel, da ga lahko še malo cuzam
...
...takrat se nam je to zdelo prisrčno...
.
.
bom poročla,če bo delovalo,da pomagam še komu...upam,da bo....en mlečni zobek ji je zadnjič izpadel,se že stalni kaže....zaenkrat raste lepo..se ji pa čisto vsi sprednji majejo,mogoče bo tudi takrat prenehala,ko bo brez zob
...je pa prvega mlečnega dobila šele pri 13 messecih,spodnja trojka pa ji je izrastla šele pri 3 letih.Sam tok mau..kot zanimivost...lahko je krivo tud cuzanje,ker je imela nepravilno izraščanje zob že od vsega začetka,prva dva sta ji zrastla dvojke zgoraj,kot vampirček je bila