|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev po porodu
5.2.2010 20:24:31   
power girl
mene pa zanima kako dolgo ste krvavele po porodu,namreč rodila sem pred 25 dnevi,pa še vedno krvavim.Je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev po porodu
5.2.2010 20:26:19   
Anonimen
6 tednov

(odgovor članu power girl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2010 20:28:00   
eee35
6 tednov. Normalno.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2010 20:38:01   
hubi
7 tednov, nič posebnega.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2010 20:44:57   
kepica
Krvavela 11 tednovuser posted image Vse bp.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2010 9:12:27   
METULJ1
Hoj,

men se je pa glih par dni nazaj čišča ustavla. Dons sem mela pa spet svežo kri. Rodila sem 4.1.. A je možno, da bi bla to že menstra (moti me namreč samo to, ker je sveža kri).

Hvala za info

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2010 8:37:13   
pinkulja
jaz sem že  6 tednov po porodu, pa še kar krvavim. prvič sem samo 2-3 tedne. mislim, da je to že menstruacija, ker ne dojim in imam krče. sita sem že včožkov!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2010 19:31:45   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Hoj,

men se je pa glih par dni nazaj čišča ustavla. Dons sem mela pa spet svežo kri. Rodila sem 4.1.. A je možno, da bi bla to že menstra (moti me namreč samo to, ker je sveža kri).

Hvala za info

ja,čisto mogoče,pri meni je bilo samo par 2-3 med čiščo in mensto,tak da sem krvavela vse skupaj skoraj 8 tednov,so mi že skoraj hoteli dati transfuzijo,ker sem izgubila tako veliko krvi... menza je trajala skoraj 2 tedna in je kar "lilo" iz mene ...

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?