|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drevo življenja
3.3.2010 8:18:28   
sabri
Da najprej povem, da sem čisti laik, nimam dosti pojma o rožah in imam ponavadi v stanovanju najbolj enostavne varjante. Kar se mi je zdelo drevo življenja, zdaj pa se mu čisto spodnji listi sušijo, da postanejo čisto rjavi in ga lahk samo odtrgam stran. Ga zalivam enkrat na teden do dva tedna in nič drugega. A je to začetek konca ali ga lahk rešim ali je to normalno, d amu zdaj naenkrat listi gredo? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drevo življenja
3.3.2010 8:22:31   
Anonimen
u. lih vceraj sem hotela temo odpret.


meni se je posusil, 2 vejici je imel(kar velik ze)
in si je moj macek zemljo izbral za WCuser posted image
ocitno sem prepozno ugotovila. no, vceraj sem ga presadila in odrezala obe veji.
bo se kaj iz njega, al ga vrzem?user posted image

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: drevo življenja
3.3.2010 8:47:40   
ribica.
ne meči ga stran. Lahko ga čist porežeš dol, da bodo samo štrclji, pa bo na novo pognal ven. Jaz sem enega dobila od mame, je bil kar precej velik. Ker je pri mami stal na zelo temenm prostoru je svoje veje razrasel zelo skrivenčeno, pač proti svetlobi. Ko sem se naveličala gledat te veje sem ga čist dol porezala, presadila v večji lonec in pustila. Kmalu je pognal 3 nove vrhe iz štrcljev in enega iz zemlje.Zalivam ga pa po potrebi. Ker je blizu radiatorja ga še kar obilno zalijem, vsak teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: drevo življenja
3.3.2010 8:51:50   
Anonimen
jeiiiii, ribica!

to sem hotla slisat.....

ja, zdaj ima ene 40 cm visoko deblo, premera kakih 6 cm in na vrhu 2 štrclja, visoka cca5 cmuser posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: drevo življenja
3.3.2010 12:31:09   
Andre
O, se še jaz pridružim temi. Tudi jaz imam veliko, zelo skrivenčeno drevo življenja, ki mi že rahlo para živce. Nisem vedela, da ga lahko tud skrajšaš. Sam neki mi ni jasno, a to odrežeš tiste zelene veje iz katerih rastejo listi, ali odžgaš oziroma skrajšaš deblo, pa potem na novo požene?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: drevo življenja
3.3.2010 14:30:10   
ribica.
lahko skrajšaš tako da ostane samo debeli del, skoraj kot da drevesu pustiš samo deblo, brez vej. MOj je imel eno osnovno deblo cca 50 cm, in iz njega 3 zelo dolge skrivenčene veje, ki so imele liste na koncih. Te veje sem potem porezala tako da so iz tega osnovnega debla gledali še trije manjši štrclji. Pustila sem jih dolge cca 10 cm. Sedaj so iz teh treh štrcljev, ki sem jih totalno porezala, pognali novi.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: drevo življenja
3.3.2010 14:32:04   
Anonimen
kolko casa pa prb praja, da pozenejo listi?

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: drevo življenja
3.3.2010 15:59:04   
ribica.
sem pozabila koliko točno, nekaj tednov pa že. Pač tako kot vse ostale rastline, ki jih posadiš, rabijo preden poženejo. Sam ne ga pozabit zalit tu in tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: drevo življenja
25.3.2010 14:41:48   
honey
Jaz imam doma ogromnega, ga imam že dolgo. To je normalno, da mu spodnji listi rjavijo in se posušijo. Ko sem bila že na tem, da ga bom porezala, ker ima tudi 3 velike veje in mi je šlo na živce, ker so bile samo pri vrhu zelene, sem opazila, da mi dela od spodaj nove poganjke. Tako sem ga pustila, sem ga samo presadila, mu dala novo oporo in je kot nov user posted image . Pa za poleti mu paše, če ga postavim ven - ne na direktno sonce, ampak imam tam jutranje sonce in moram reči, da mi čez poletje kar malo preveč podivja. 

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?