Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstnodnevne zabave v Planet Tuš 22.3.2010 14:11:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Sicer ne na tvojem koncu, ampak saj je po moje povsod enako. Velikokrat sta bila povabljena, enkrat smo bili gostitelji mi. Vsakič je vse štimalo, otroci zadovoljni. A te kaj bolj konkretno zanima?
|
|
|
|
RE: rojstnodnevne zabave v Planet Tuš 22.3.2010 14:27:42
|
|
|
|
momacus
|
ja sej po moje je tudi povsod enako. zanima me če se ti zdi primerno organizirati za 11 let starega mulca pri njih al je bolj samo kegljišče najet.... niamm izkušenj s takimi zabavami (razen v lastni režiji doma ) recimo kaj delajo kot animacijo pa, cena ?
|
|
RE: rojstnodnevne zabave v Planet Tuš 22.3.2010 16:50:11
|
|
|
|
Splišni
|
Cna je 8 evrov na glavo, imajo 2 uri, 1 uro (ali pa eno uro in pol, kakor želiš) bowlinga, en uro pogostitev (meni si izbere vsak sam, razen ob nedeljah, ko je restavracija zaprta, dobijo vsi pice).
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?