Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), precej je revež že dal skozi in se vse enostavno pobriše. Pri bruhcih je bilo treba parkrat s čisto mokro krpo čez, da se je odstranil tudi vonj, sicer pa samo mal podrgneš in gre vse ven. Midva sva zadovoljna
.
sva rešila problem hladno-lepljivo, da imava na površini kjer se sedi termoflis. Res je, da sam z vlažno krpo obrišeš površino. Jaz sicer vsaki mesec s posebnimi robčki in kremo obrišem in namažem in je kot nova. Res pa da kot sem že omenila, nebi se več za svetlo barvo odločila.
....po dobrih sedmih letih sedežna še brezhibna...stanje skoraj enako kot prvi dan....fotelja kapitulirala....kljub rednemu skrbnemu čiščenju so naslonjala za roke in glavo obšlesana in tudi madeži ne grejo tako super dol, kot naj bi šli....sem pa presenečena v pozitivo nad sedežno, ker je res enostavno držat čistočo ob njej (kljub mastnim,lepljivim, popackanim malim in velikim prstkom, dlakam...)in ker je res takšna mehka, udobna, je tudi sedenje na njej prijetno...tudi poleti...imaš občutek , da nekako diha...verjetno je umetno usnje manj prijetno in praktično... ko bo šla tale cu grunt bomo nabavili novo..usnjeno...mikrotkanine ne več...
.