Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uvajanje hrane po flaški 10.7.2005 17:10:22
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Punce, prosim vas za pomoč: mojega Žigija bi zaradi krčev, ki jih ima, rada navadila na pitje čaja po flaški (drugače se še dojiva), pa se mu vsakič tako zaleti, da se mi zdi, da kar ne bo več zadihal in sem že sama čisto trda od strahu. Prav tako mu bom verjetno kmalu morala dodajati hrano, pa me je že zdaj strah, ker se mu je že tudi hrana zaletela, da bog pomagaj. Imam pa Nukove flaške z eno luknjico, ki naj bi bile menda vredu. Kako naj ga privadim na pitje iz flaške??? Obupana V.:rozica:
|
|
|
|
Uvajanje hrane po flaški 12.7.2005 17:25:27
|
|
|
|
Janeja
|
Tudi moji Lei se je parkrat zaletelo, ko je začela s flaško ... pa še danes se ji kdaj. Opazila sem, da se to zgodi ko je lačna in se na začetku ful zažene pa ji zgleda preveč priteče v ustka. Jaz pazim, da imam res najmanjšo dudo z eno luknjico (Avent), pa takoj ko začne mal čudno vlečt in gledat jo hitro dvignem za kupček. Midve ga podirava na vsakih 10 ml. Uspešno hranjenje! :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.