Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
živijo! sem mamica sedem tednov starega sinčeka in so se mi pojavile pred tremi dnevi čudne bolečine v zapestju razširile so se mi v komolce ramena in kolena telo mi občasno dreveni kolena pa me tako bolijo da me noge prav zapuscajo in že komaj hodim v bistvu sem že s celim telesom tako slabotna da se komaj držim pokoncu
v bistvu so se začele najprej pred 12dnevi bolečine v trebuhu pogledali so me že vsi zdravniki in mi v trebuhu niso našli ničesar sumijo da bi naj bila to kriva prva menstruacija ampak zakaj zdaj še bolečine v mišicah?????
žal me več noben zdravnik ne jema resno ker mi ničesar ne najdejo jas pa mam grozne bolečine niti sina ne moram več držat ker nimam moči v telesu kot da me popolnoma zapušča
! Potem sem se načrtno začela počasi ukvarjat s športom in je šlo počasi na bolje. Zdej sem 11m po porodu in je skoraj popolnoma v redu.
Ta hude bolečine so začele izginjat cca 3 mesece po porodu, zdaj (mala ima točno 7 mesecev) sem pa kot rožica..