|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh ta menstra...
4.4.2010 19:19:32   
marjetica8
zanima me, po kolk ciklusih se vam je uredila menstra?

Brala sem svašta objav iz forumov na to temo, ampak nisem nasla nobene situacije podobne moji. Ponavadi se bere, da punce kr naprej krvavijo, da majo menstro po 2krat na mesec, al pa da traja ful dolgo. Pri meni je situacija obratna: Prvo menstro sem dobila 8m po porodu (dojila do 7m). Je bla dokaj normalna - teklo je sicer iz mene ku iz pipe, ma vsaj bolelo ni. Druga je prsla po 37 dneh, je bla tudi dokaj normalna, ampak močna. In zdej je ze 40 dni od ta zadne in je se zmeri ni. Nardila test - nisem noseča. Pocutje: napet trebuh, joske me bolijo ko user posted image , nihanje razpolozenja in vsi normalni znaki pms trajajo ze 10dni , samo menstre ni od nikoder...sem pa mela policisticne jajcnike in neredne menstruacije ze pred user posted image (ocitno se ni nc postimalouser posted image ) Se kira s podobno izkusnjo? Se mi zdi brezveze klicat ginekologa, ce obstaja moznost da je to normalno po porodu...

Hvala za vase izkusnje in odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oh ta menstra...
4.4.2010 19:30:43   
ledenaa
je normalno

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oh ta menstra...
4.4.2010 19:40:18   
valerija77
Ne vem kako je v tvojem primeru, če je to vredu ali ne..morda pa raje pokliči svojo g in vprašaj kako in kaj. Jaz je pa nimam več. Sicer sem novembra rodila in v januarju mi je g vstavila mireno. Prve tri mesece sem imela ves čas rahel izcedek, tako da sem lahko uporabljala dnevne vložke, sedaj je pa nimam več. In sem se o tem tudi pogovorila z g in je rekla da je to čisto ok in tudi po prvi vstavitvi je nisem imela. je pa mirena primerna pri močnih krvavitvah in ob boleči menstruaciji. 

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oh ta menstra...
5.4.2010 13:38:07   
Ploha
prvo M dobila 1 teden po tistem, ko sem nehala polno dojit, se pravi pri 5 mesecih. Bila je dolga približno 37 dni

2M: 38 dni
3M: 39 dni
4M: 42 dni
5M: po 42 dneh naredila test in ponovno noseča


(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?