Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pri 15h sem pa imela prav kremo na recept, nazadnje Klimicin, Skinoren mi pa ni pomagal.
Potem sploh nisem nic uporabljala, zdaj pa en teden tale clerasil in je malo boljse, moram rect. Sicer se vedno precej mozoljev, ampak so bolj ob strani (kjer jih prej sploh imela nisem).
. Hodila sem h dermatologu, ki mi je predpisoval neke tablete pa kreme z AHA kislinami,... Ampak ni NIČ delalo. Potem sem šla h kozmetičarki (sestra se je ženila) in je ta z enim samim stavkom popravila vse - rekla je kako imam pa jaz SUHO kožo! Da kar srka in srka kremo. No, od takrat dalje nisem več kupovala kreme za mastno kožo, ampak sem se držala njenega navodila - umiti obraz z vodo (aja, make up-a ne uporabljam), obvezno nanesti tonik in takoj namazat z vlažilno kremo. Imam pa Garnie essential tonik in nivea kremo sensitive balance. Mozolji so pa čudežno izginili!