Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nekaj dni kasneje pa sem izvedela da sem
, kar je sicer super novica in se že ful veselim, ampak to dvoje gre težko skupaj. Sem pa prebrala, da če si bil v zadnjih treh letih zaposlen vsaj 12 mesecev, imaš pravico do polnega nadomestila za porodniško, to je 365 dni. Ker sem bila redno zaposlena 1 l in 8 m, s tem verjetno ne bo nobenih težav. A ima katera kej izkušenj s tem? Hvala.

? Koliko časa si pa lahko na bolniški? Ne vem če bi sploh dobila bolniško, glede na to da sem ok. A mi lahko prosim mal razložiš. Ful hvala.
. Nekako mi bo že uspelo uredit zadevo, na zdajšnjega delodajalca pa žal ne bom mogla računat, ker je bila to njegova dokončna odločitev. Najbolj važno je to, da sem končno dočakala
, in upam da bo
Lani sem se s 1.1.2009 prvič zaposlila pri delodajalcu, (nadomeščala porodniško) kjer sem že prej delala preko študenta, to da sem noseča sem zvedela pol meseca kasneje. PDP sem imela 9.9.2009, pogodbo za določen čas pa do 30.9.2009. Delodajalec mi pogodbe ni želel podaljšati, ker je svoj posel preusmeril na svoje drugo podjetje. Avgusta sem 3 tedne prezgodaj rodila, 3 dni po uradnem nastopu porodniške. S 1.10.2009 so mi na CSD uredili zavarovanje zame in
Od aprila lani imam s.p.(popoldanski) in vse to je po nekem čudežu ostalo, čeprav mi danes vse zatrjujejo, da ne vedo kako me lahko vodijo pod brezposelno osebo s hkratnim popoldanskim s.p.