Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pranje-čiščenje pramette 15.7.2005 22:43:33
|
|
|
|
alenkapk
|
Čisto lepo. Sem ga slekla, dala v stroj in na ročno pranje. Je ostal tak, kot je bil.:sloncek:
|
|
|
|
pranje-čiščenje pramette 15.7.2005 22:55:07
|
|
|
|
taca
|
Kako si pa spravla tisti trak, ki pride med nogice. Se mi zdi, da tista sponka ne gre skozi tisto majhno luknjico.
|
|
|
|
pranje-čiščenje pramette 16.7.2005 11:28:04
|
|
|
|
alenkapk
|
Joj, za trak pa res ne vem...mislim, da smo nekaj trakov dol odšraufal:zmeden:, samo, če je pa ta med njimi pa ne vem. Vse kar je šlo dol smo dali dol in oprali.:muca:
|
|
|
|
pranje-čiščenje pramette 16.7.2005 19:41:57
|
|
|
|
taca
|
Uspelo mi je :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Se že suši. Tud lupinco sem dala zraven.
|
|
|
|
pranje-čiščenje pramette 16.7.2005 20:16:33
|
|
|
|
tejč
|
O, taca, super!!! Boš povedala, kako...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBarvanje las v nosečnosti – da ali ne?Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!