|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje-hitri odgovori prosim
20.7.2005 7:47:33   
SaaS
Stvar je taka. Malega dojim le še zjutraj in pred spanjem (8.5 meseca). Danes pa sem se zbudila z vročino - 37.6 in vnetim grlom. Pa ne vem ali naj sončka zdaj podojim ali mu dam raje adaptirano mleko. Kaj vi naredite v taki situaciji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.7.2005 8:01:20   
alenkapk
Po moje, da ga dojiš lepo naprej. Samo pri zdravilih pazi, jemlješ lahko le Lekadol oz. pokliči zdravnika.

lp:muca:

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2005 8:19:01   
SaaS
Hvala za odgovor. Sem se spomnila in klicala kar pediatrinjo za nasvet. Je rekla, naj nikar ne prekinjam z dojenjem. Tako kot praviš - lekadol, a ta pri vnetem grlu ne pomaga dosti.
Upam, da ni angina, jaz jo namreč staknem vsake toliko.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2005 9:21:25   
maks
Moj je bil star 3 mesece, ko sem imela vneto grlo in sem v lekarni dobila isla moods tablete(verjetno nisem prav napisala)in sem prav tako polno dojila.
Iste sem dobila, ko sem bila noseča približno 3 mesece.
Lp, Nina

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2005 10:16:10   
Udb
maks, mislim da so Isla mints

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2005 12:03:05   
maks
Dve varianti sta: navadne ali z okusom mint. Mela sem samo navadne in so dobrega okusa.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2005 12:40:28   
kati1
ojla

vseeno poskusi z Lekadolom - jaz sicer še ne dojim (sem v 28. tednu) a mi je ravno včeraj ful pomagal tako pri temperaturi (37,5) kot pri grlu. Pa sem bila prepričana, da mi za grlo ne bo pomagal (prej mi namreč ni nikoli!). Poskusi z Lekadolom - vzela sem dvakrat po pol tablete in danes sem OK.

lp, K

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!