Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem nova na tem forumu in je že skrajni čas da se vam pridružim v debatah. pa preidimo k mojem problemu.
) in zaspim nazaj. sanjam pa ne o tem da bi bilo z otrokom kaj narobe ali o nosečnosti, porodu ali karkoli navezave na to temo. sploh ne. to me čudi. sanjam o starih sošolcih, ki me kr naenx lovijo in mi hočejo škodovat, iz neznanih razlogov se skrivam po koruzi in to cele sanje bom tekala po koruzi, ful take psiho sanje. niso smrtne ali krvave ali s pridihom nekih krim. zadev. včeraj so me lovili psi, mali kužki (sem danes v službi se kr izogibala malim tačkom

nevem...pa nič me ne muči, ne slabosti, nimam nobenih bolečin (mogoče malo joški ker ravno na trebuhu spim), nič...nevem nevem. najhuje je ker sem potem cel dan tak zmatrana...pa strah me je da nebo kaj z malčkom ali malčico narobe zaradi tega...
.Jaz sem vedno sanjala da me nekdo lovi,ali pa da sem recimo v dvigalu pritisnem na 7. nadstropje in on me pelje do 55. nadstropja (kar v nasem bloku ne obstaja),ko pridem gor,izstopim iz dvigala,hocem po stopnicah dol,pa jih nikjer ni,samo globoka luknja...Ampak to se je dogajalo samo na zacetku
,kasneje sem spala noc in dan
sem pa zelo zelo obupana.