|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 3.8.2010 22:59:25
|
|
|
|
Kiya
|
Meni so rekli, da vsaj eno leto.
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 3.8.2010 23:11:22
|
|
|
|
Jessy
|
Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. Vsekakor priporočajo daljši čas, da se res dobro zaceli.
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 7:35:15
|
|
|
|
marantz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. To pa prvič slišim?!
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 13:59:28
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Lep pozdrav! Mene pa nekaj zanima.Koliko časa moraš počakati ,da lahko ponovno zanosič,po carskemu rezu... a že načrtuješ še enega?
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 14:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat še ziher ne...
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 14:16:02
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: marantz IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Če hočeš v drugo roditi vaginalno, potem 2 leti, drugače pa je 1 leto dovolj. To pa prvič slišim?! Tako je meni rekel moj G pred petimi leti! Sem takrat tudi sama prvič slišala za to.
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 15:29:53
|
|
|
|
natasa28
|
Meni je ginekolog na odpustnico iz porodnišnice po cR napisal 2 leti premora med porodoma. Ker naj bi v krajšem času bila večja možnost da maternica ob porodu poči. Je pa tamala stara 8 mesecev pa me že kar mika znova bit nosečka, pa bo še treba malo počakat...Mi pa je potem moja gin. rekla da je priporočljivo vsaj 1 leto počakat z zanositvijo tako da je potem od enega do drugega poroda 20 mesecev. Zgleda pa da imajo ginekologi različne napotke.
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 4.8.2010 21:13:10
|
|
|
|
principessablu
|
jaz sem 4 mesece po carskem,nr čutim nič,res pa je da je 2 carski ali pa da enostavno ne čutim več ničesar
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 11.8.2010 20:49:53
|
|
|
|
modrasmotka
|
moj otrok je star eno leto,pa imam samo polovico šivov zacelenih.je reku G da to je normalno drugače pa tam nekje 2 leti počakat.
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost po carskem rezu 30.8.2010 13:41:54
|
|
|
|
Grega Krže
|
< Sporočilo je popravil Grega Krže -- 30.8.2010 13:43:04 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Ema ali Ana ?MijavčekKatero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?Ana (
41%)

Ema (
59%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!