Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
povem za željo (btw on je že vpisal magisterij ko so bili še znanstveni nazivi...tako da študira) pa mi odvrne:
Razmišljam tako, da če bom noseča bom verjetno težje študirala in v tem najinem podjetju sem bolj sama kot ne. Ali je težko študirati ko imaš novorojenčka? 
če boš mela otroka, pa boš rečmo 1 leto doma, na porodniški, pol pa ga daš v vrtec, si lahko ta čas, ko je otrok v vrtcu, narediš marsikaj. pa še starši ti bodo itak pomagali z varstvom. tak da ni panike.
stare 5,9,13 let, hodim v službo, pa s študijem ni bilo problema. Izpite sem delala redno, čeprav priznam sem totalni lenuh kar se tiče učenja. Je pač treba veliko medsebojnega razumevanja v družini.
). Malo se je potem zavleklo pri pisanju magistrske naloge, ker sem jo vlekla kar tri leta (vmes dala čez dve porodniški in ravno teden po zaključku druge porodniške tudi zagovarjala nalogo), ampak ne toliko zaradi otrok, temveč zaradi sebe. Ja, ob otrocih je težje najti čas in energijo za študij, ampak se vse da. Ampak ti sploh še nisi noseča.
ah te odločitve...nikoli mi niso šle od rok