|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dala pooblastilo za pridobitev podatkov, oni ...
4.8.2005 8:12:50   
puncica
Spet jst z vrtcem, nikjer nisem našla naslednga problema. Včeraj je moj dragi hotel oddat vlogo za znižanje plačila vrtca in sma vse lepo izpolnila in seveda ker nimava odločb no moj dragi je nima, sem kr napisala tam na zadnji strani ko je to možno da naj sami pridejo do teh podatkov in včeraj ko moj dragi to nese tja tista ženska tam reče da je treba še odločbe o dohodnini za leto 2003 priložit in moj reče, ja sej sva zadaj izpolnila da lahko sami pridete do teh podatkov al neki, pa je rekla da nej vseen prineseva kar odločbi. Moj dragi, ki je kr preveč miren seveda šel in rekel ok, pol pa bova. Jst se razjezim doma, da kaj si mislijo in če bi jst nesla vlogo tja bi jim že povedala svoje RITI LENE mater, a na občini sploh kej delajo. Pa ne morjo do teh podatkov in zdej ker moj dragi kup dokumentov, ki pridejo čez leta prav meče v peč, ker pač on tega ne rabi več zdej nima odločbe za leto 2003, našel za 2002 in 2004 a za leto 2003 je ni. Jaz pridno vse spravljam itak jo imam on pa ne.

No da ne bom dolgovezila a je res da MOREVA prinest odločbe, kljub temu da sva dala pooblastilo na koncu da naj sami pridobijo podatke a se nej grem razpiz... in če pa ja, a je treba na davčni kej plačat da dobiš kopijo al neki odločbe? Jst ne vem zakaj se pol sploh da ta možnost da sami pridobijo podatke:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.8.2005 8:29:29   
klavdijas
Ne se zaletavat z glavo v zid. Najboljse da naredis tako, kot pravi tista gospa na obcini pa bo. Pa bo volk sit in koza cela. Pa ne si belit glave s takimi stvarmi. Skoda energije in casa za pisarniske pacove.
Saj pri otroskem dodatku tudi oddas vsako leto kopijo osebne, kopijo davcne stevilke, kopijo kartice TTR-ja..... Pa imajo vse v arhivu.... Tako je, pa nic drgac.

LP,

Klavdija

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2005 8:30:38   
SaaS
Ne vem kako je s tem. Ampak jaz imam čist isti problem. Mož nima več odločbe 2003. Samo meni še ni uspelo priti do občine, tako da ne vem kako bodo reagirali. Tudi jaz sem mislila, da je dovolj, če izpolniš in podpišeš tiste izjave na koncu o pridobivanju podatkov.
Bom itak mogla iti v kratkem tja, pa še jaz sporočim, kako je bilo.
Pa še to me zanima. Je res treba imeti potrjeno v službi, da si bil v tistem letu tam zaposlen? Mož je menjal službo takrat in mu je zdaj res smotano it tja v prejšnjo službo in težit za tisti žig. Pa še ena, če slučajno veš, ker si glih v tem. Jaz sem bila pa nekaj mesecev na zavodu, rabim tudi od tam potrdilo?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2005 8:34:02   
puncica
Ja je treba imet potrjeno, ker tud moj ma problem je 6 mescev delal pri nekom, kjer so bili odnosi do podna pa še naprej in novembra bo moral tja it potrdit. Baje da se s tem ni za hecat.

To s odločbo se mi pa zdi mal mim, le zakaj bi jo morala priložit, če je v vlogi rubrika da lahko sami pridobijo podatke, mislim čist mim mi je tole, Pol pa naj tist del vn vržejo mater. A zdej pa zarad tega ker se unim lenim ritam ne da povprašat po podatkih naj hodmo od davčne do davčne pa prosmo za odločbo in to še plačamo mater. Ja sej moj je pa tud en poseben osebek, da ti vrže odločbo v peč:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Pol se pa men smeji, ko šparam vse odrezke pa še položnice iz faksa ko sem plačevala:)-:)-:)- Zdej pa ima, jezna sem pa jaz on se pa sam smeje.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2005 8:34:04   
darjatimci
Odločba mora biti,oz. kopija brez tega vloga ni popolna,če jo je tvoj izgubil gre po prepis odločbe na občino seveda je to treba plačat,jaz sem pred leti imela isti problem in sem mogla to tako reševat,žal tako je.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2005 8:43:04   
puncica
Pa zakaj pa pol piše v vlogi tole za okras verjetn:zmeden2::

VIII. Privolitev vlagatelja/ice občinskemu upravnemu organu

Vlagatelj/ica: ________________________________

dajem izrecno privolitev občinskemu upravnemu organu, da si pridobi naslednje podatke, ki štejejo za davčno tajnost:__________________

In sicer za naslednje družniske člane:
1.__________
2._________

OPOZORILO: IZPOLNITE LE V PRIMERU, ČE VLOGI NISTE PRILOŽILI USTREZNIH PRILOG

Mislim brez veze no
:((:((:((

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2005 8:50:53   
darjatimci
Če se ti,da pregovarjat jih pokliči, ponavadi stranke potegnemo ta kratko.:zmeden2:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2005 9:58:07   
piščanc
iz davčne ti lahko pošljejo izpis za izgubljeno leto

pri meni je bilo pa obratno - jaz sem pa priložila vse potrebno, je pa moral mož nazaj, ker sem morala še podpisati,da lahko tud po gldajo v evidenco

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2005 10:07:08   
SaaS
Darjatimci, pred leti je bilo drugače. Zdaj po novem je tak zakon, da tiste podatke, ki jih lahko uradne ustanove same pridobijo, se pravi med seboj izmenjajo, za tiste ne smejo nas gnjavit. Če se pa vsi že tega striktno držijo, je pa druga pesem. Jaz si predstavljam, da je uni administratorki to čisto odvečno delo in proba naprtiti to nam, al pa sploh ne ve, da je to pravzaprav njihovo delo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2005 10:26:02   
puncica
Ja itak da ji je to odveč, zakaj bi pa se neki matrala če lahko kr na odločbo pogleda pa je. Mi pa mormo pol po papirje letat na 100 koncev, pa še plačevat zraven. Zato pa pravim da se bodo tam na naši občini, ki ni tako velika verjetn pretegnile, babe smotane
Jezna sem, ker ti da vloga možnost, da to sami pogledajo, potem pa moraš še vseeno vse priložit kljub opozorilom, ki so navedene spodaj. kdo zdej kej ne razume občinarke al me strank:zmeden2::grrr:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2005 10:35:22   
SaaS
Mene take stvari tako pogrejejo... Včasih se kje kar ne znam zadržat.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2005 10:37:19   
puncica
SaaS sem jaz ista:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2005 14:27:36   
planika
Jaz sem imela isto situacijo. sem ravno prejšnji teden oddala vlogo za znižano plačilo in moj dragi ni našel odločbe. in sem šla na davčno upravo po izpis za leto 2003(v tem primeru potrebuješ izpis in ne kopijo odločbe). seveda je moral izpis prevzeti on osebno, vendar pa je bila gospa zelo prijazna in ga je že prej natisnila (takoj ko sem prosila zanjga), on pa ga je samo vzel - storitev je brezplačna.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2005 20:40:36   
SaaS
Puncica, planika, a sta opazile, da so očitno fantje tisti, ki zgubljajo odločbe. Smo pridne me a ne?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2005 21:07:31   
puncica
Evo mi smo plačal 600 tolarjev pa še po koleke je moral laufat v trafiku mislim tu mač no:((:((:((

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Igralnice.
пеперутка16

Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?