|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče piti
20.11.2010 14:19:04   
leo**tia
z našo 20mes smo včeraj bile pri zdravniku...imela je vročino 38,5.......včeraj cel dan,pa tud ponoč...zdaj več nima...edino kar me muči je da noče piti.......nič........le malo vode toliko lih da si usta poplavi..pa slabo je...zdravnica pravi da ji ni nič...z noska ji le malo teče.edino kar dela si tišči roke v usta in joka...mogoče so 5tke na pohodu.zdaj so ji naenkrat ven prišle vse 3jke,vse ima razen 5tk.kaj naj storim??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče piti
20.11.2010 14:26:03   
ledenaa
Juhe,sadje se štejejo v tekočine. Sicer ji pa daš kar hoče,čokoladno mleko,mogoče da skupaj naredite sok iz sadje ipd

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2010 15:32:07   
leo**tia
zdaj sem ji dala calpol in je spila vse kar  je imela v flaškiuser posted image ..patronažna pravi da so možni zobki...5tke so baje hudeuser posted image ...bolj ko sem jo prosila naj pije,bolj nič...trmari do konca...pa seveda nitne lula veliko če ne pije,jhezik ima zelo vlažen tak da dehidrirala ni.pol pa sem se vlegla z njeno flaško,in mi jo je vzela je mislila da spim....pa je vse spila...sem tudi že pomislila da me malo sprobavauser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2010 22:02:59   
leo**tia
a mislite da so problem te 5tke??par kolegic pravi da so jim user posted image  tud meli do 39temp,in še niso hoteli ne jest ne pi.naša noče flaške,do včeraj jo je oboževala nikamor brez nje spila 1l na dan,zdaj pa ni šans,edino mleko in voda ji pašejo pa še to iz kozarca.in ko kaj trdega papa začne jokat in si prste tišči v tisti kot kjer naj bi 5tke rasle...sam juho mhoče jest,pa meseka mal je jedla..smili se mi ker vidim da bi jedla-obožuje meso......ampak kot da ne more kosatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 20.11.2010 22:03:45 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2010 9:46:46   
Hope2
Našemu so ravnokar 3 petke prišle ven v cca 3 tednih. kRIZA JE LE PONOČI, ne spi, se zbuja, tudi calpol ne pomaga kaj velik. T je imel le en ali dva dneva, ampak samo malo povišano, 37,8 največ.
Čez dan pa ne kompliciram in mogoče zato ne vidim težav oz problemov. V takem času mu že od nekdaj pašejo sadne kašice in kakšno juho še poje. V juhi dobi zelenjavo in tudi meso mu narežem na tako tanko, da sploh ne rabi grist. Dopoldan mu naredim sadno kašico doma, popoldan je več noče, takrat pa je samo kupljene. Prav briga me, če gor piše od 4 ali 6 meseca naprej (zdaj je star 2 leti), glavno da je in da prebrodi krizo, da jaz ne zganjam panike in se ne sekiram po nepotrebnem. Sam gre v hladilnik si vzame sadno kašo, puding, actimel, čokoladni AM, kar mu paše in je oz pije. Ga ne silim s trdo hrano ali kar koli in zato ne vidim problema. Je pa vse samo mrzlo, direkt iz hladilnika, toplo še povoha ne, razen juhe. Zobki bodo zrasli, ap bo šel nazaj na normalno hranouser posted image
Kot je že ena rekla, tekočina je tudi v kašicah in juhah, sadju... tak da ne rabiš skrbet, če normalno lula. Pa če ima rada juhe, ji kuhaj juhe, tudi za večerjo, not čist na tanko nareži meso in maš problem rešen. Pa daj pit iz kozarca, zakaj na vsak način flašauser posted image , idealna prilika, da vržete flašo vstran. Kaj, če sama več noče flaše? Naš je vsako jutro pil mleko iz flaše, potem pa jo je vstran zabrisal, sem se matrala 4 dni in mu silila, pa ni hotel. Pameten mali, butasta mamauser posted image .

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2010 13:49:21   
dreamhorse
Moja nasploh malo pije, pa ji dajem malo po slamici, malo iz kozarca, flaše, njenih 5 različnih flaš, ker se ji vsak nov način dopade.. .tetrapak itd... pa skupaj kar dosti nanese...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?