Hope2
|
Našemu so ravnokar 3 petke prišle ven v cca 3 tednih. kRIZA JE LE PONOČI, ne spi, se zbuja, tudi calpol ne pomaga kaj velik. T je imel le en ali dva dneva, ampak samo malo povišano, 37,8 največ. Čez dan pa ne kompliciram in mogoče zato ne vidim težav oz problemov. V takem času mu že od nekdaj pašejo sadne kašice in kakšno juho še poje. V juhi dobi zelenjavo in tudi meso mu narežem na tako tanko, da sploh ne rabi grist. Dopoldan mu naredim sadno kašico doma, popoldan je več noče, takrat pa je samo kupljene. Prav briga me, če gor piše od 4 ali 6 meseca naprej (zdaj je star 2 leti), glavno da je in da prebrodi krizo, da jaz ne zganjam panike in se ne sekiram po nepotrebnem. Sam gre v hladilnik si vzame sadno kašo, puding, actimel, čokoladni AM, kar mu paše in je oz pije. Ga ne silim s trdo hrano ali kar koli in zato ne vidim problema. Je pa vse samo mrzlo, direkt iz hladilnika, toplo še povoha ne, razen juhe. Zobki bodo zrasli, ap bo šel nazaj na normalno hrano Kot je že ena rekla, tekočina je tudi v kašicah in juhah, sadju... tak da ne rabiš skrbet, če normalno lula. Pa če ima rada juhe, ji kuhaj juhe, tudi za večerjo, not čist na tanko nareži meso in maš problem rešen. Pa daj pit iz kozarca, zakaj na vsak način flaša , idealna prilika, da vržete flašo vstran. Kaj, če sama več noče flaše? Naš je vsako jutro pil mleko iz flaše, potem pa jo je vstran zabrisal, sem se matrala 4 dni in mu silila, pa ni hotel. Pameten mali, butasta mama .
|