Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 17:03:01
|
|
|
|
sami0804
|
Na Krku se največ dogaja v Baški-je pa precej draga v primerjavi z ostalimi... Sicer smo bili mi lani ful zadovoljni v Šilu,poceni,blizu peščene plažice(je bolj mala ),dosti sence na plaži ,pa ne pretirana gužva,da ne rabiš met ok na pecljih-pa ob sobotah se ponavadi privlečejo oni hudiči s štanti,da še ma mularija kaj od morja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 17:03:59
|
|
|
|
botrca
|
Pa prav na Krku se dogaja...smo bili pa vem... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.1.2011 17:04:11 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 17:04:27
|
|
|
|
elevitka
|
hitro odprite novi del tud jaz sem slišala za lošinj pohvale (nerezine, bučanje, čikat)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 17:04:35
|
|
|
|
botrca
|
Sem že odprla 18. del...pridite...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.