|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadni dan...
2.1.2011 10:32:38   
tanjusi
Kakšen jedilnik imate tiste , ki se ga lotite in ali ste kaj lačne zvečeruser posted image ?
Mi menda ne bi škodil, ampak se ga kar ne upam lotituser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadni dan...
2.1.2011 13:47:38   
gaya24
Js ga mam ravno danes. Mi je gin. svetoval zadnji mesec pred pdp-jem, da mam vsak teden 1 dan. Js kamot zdržim ampak pa spijem kak navadni jogurt ali pa dva čez dan.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2011 14:06:53   
majčica1508
Pri sadnem dnevu,ki ga po novem imam zgleda takole........

Zjutraj.....2 kivija
Malica......jabolko,bela kava
Kosilo:zelenjavna juha
Malica:suho sadje ali oreščki
Večerja:solata

pa glej,da boš veliko tekočine spila.......

pri moji teži mi nebi škodovalo,če bi se cel teden tako prehranjevala user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2011 12:10:39   
_Ajla_
Mogoče tudi jaz poskusim, bom videla kaj bo rekel moj ginekolog....sicer bom lačna ko volk, ker rada jem user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pridobivanje telesne teže po mesecih noseč...
Koliko kilogramov je priporočljivo pridobiti v določenem trimesečju nosečnosti in zakaj teža tako različno narašča?

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!