|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi razred in nov družinski član
5.1.2011 18:20:13   
resnavesna07
Na vas, ki imate že šolarčke, se obračam za nasvet, ki ga potrebujem za svojo sestro.  Doma ima že 5 letno deklico in 3 letnega fantka, zdaj ko je dobila redno službo, pa razmišlja, da bi imeli še enega otroka. Ali se vam zdi pametno, da bi zanosila letos poleti, ko pa gre septembra njena hčerka v 1. razred. Ali je za mamice vstop njihovih otrok v 1. razred zelo stresen, pa seveda tudi obdobje pred tem? Ona se namreč boji, da še šolskih potrebščin ne bi mogla v miru nakupit, ker bi jo matrale začetne nosečniške težave. Pa potem, ko bi se spomladi otroček rodil, kako bi to vplivalo na tavečjo punčko? Po drugi strani pa si vsi družinski člani želijo še enega otroka, vprašanje je le, ali naj zanosi že letos, ali pa je bolje zanostiev preložiti? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi razred in nov družinski član
5.1.2011 18:28:49   
nadka30
no pri nas je bila slična situacija, zanosila sem ko je bila hčerka stara malo več kot 5 let, rodila sem par dni po tistem ko se je začela šolauser posted image user posted image user posted image user posted image - v bistvu sem bila zaradi cr odsotna 5 dni. Meni ni bil vstop nje ko je šla v šolo čist nič bolj stresen kot kateri drugi mamici, ker sem bila v začetku poletja že na dopustu sem z hčerko komot in v miru nakupovale tako za v šolo kot za prihajajočega družinskega člana, še bolj sem uživala ker sem lahko v miru nakupovala, nikamor se mi ni mudilo v glavnem bilo je fajn.Naša punca je komaj čakala da bom rodila in da mi bo pomagala pri vsem in po resnic povedano mi prav paše da sem sedaj z njo, ker sem doma se lahko posvetim dopoldan dojenčku, popoldan pa njej, v glavnem jaz nimam zaenkarta še nobene slabe izkušnje.
Torej če imajo željo zakaj pa ne jaz zaradi tega ne bi preložila zanositve če si to želiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnavesna07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi razred in nov družinski član
5.1.2011 18:56:13   
Putka
Mislim, a to je zdaj ovira pri planiranju nosečnosti - če bo lahko zvezke kupilauser posted image

Saj kje je pa rečeno, da bo ravno takrat oz takoj zanosila, glede na vse težave, ki jih ima vedno več parov. Želim ji seveda vse po planih, ampak to pa res ni razlog za nezanositev..

Sicer se pa vse šolske potrebščine preko spleta ali npr v DZS naroči, ti komplet po pošti dostavijouser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi razred in nov družinski član
5.1.2011 19:06:17   
hubi
Komplicirajo starši, otroci se samo navzamejo njihovega obnašanja.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi razred in nov družinski član
5.1.2011 20:38:03   
Gina
Jaz ne vidim nobene ovire, res ne. KO sem imela ta malega, je šla ta srednja v 1. razred, pa ni bilo nobenih problemov. Saj ni 1. razred neka težava, ali nekaj groznega. Čist luštno je, otroci gredo navadno radi in fajn se imajo.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 20:47:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu resnavesna07)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prvi razred in nov družinski član
7.1.2011 20:36:21   
pikapolonice
Tu pa res ne vidim nobene ovire. Jaz sem rodila tri dni potem ko je šel prvi otrok v prvi razred. Z njim sem bila še na prvi šolski dan. Potem je skrbel zanj očka. Ko sem prišla domov pa sem po 20 dneh že sama šla po otroka v šolo. Tako kot je že ena predhodnica napisala je brez veze komplicirat. Če si otroka želi se vse da in vse zmore čeprav je včasih naporno.

(odgovor članu resnavesna07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prvi razred in nov družinski član
10.1.2011 16:55:49   
Maxica
Pri nas je bila natančno taka situacija, pa ni bilo nobenih problemov. Naš prvošolček zelo rad hodi v šolo, hkrati pa obožuje svojo sestrico, tako da kakšnih travm ni bilo, niti nismo o tem razmišljali, da bi bilo karkoli lahko narobe v tem smislu.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?