maja 27
|
Drage bodoče mamice, sama imam Implast bolder 3 voziček, ki sem ga kupila lani julija in je v uporabi od oktobra naprej, tako da šele 3 mesece in je katastrofa od katastrofe...... Začelo se je s kolesi, ki so ob uporabi pričela odpadati...... Enostavno smo bili na sprehodu, ko so gumbki za pritrjevanje koles enostavno odpovedali in si kolesa pritrdil, ampak kljub vožnji so odpadla. Tako, smo se odpravili na sprehod z vozičkom in mami ga je vozila ati pa hodil ob strani in z nogo popravljal kolesa. SRAMOTA... Ker nam je bil voziček še vedno všeč smo spor s prodajalcem želeli na lep način rešit, ampak kaj se dogaja sedaj? Mi imamo nevaren voziček, ki ni za uporabo on pa naš denar.. In sedaj smo od 3.1.2011 do dan danes v sporu in brez varnega vozička. Takrat nam je tisti gospod prodajalec priznal napako in dejal da je nov model vozička zgrešen in je to napaka modela. Saj v voziček s takimi kolesi ne upam dat otroka, kaj če slučajno kolo odpade? Voziček škripa kot stara "šajtrga", tako da se otrok vsakič zbudi v vozičku namesto zaspi. Etika podjetja in njihova odgovornost do strank? Tukaj pa nimam kaj za rečt, saj oni še tega niso spoznali in se raje ne bi spuščala v grde podrobnosti, če pa vas zanima pa .... Po voziček raje v Baby center ali podobno trgovino, kajti tam ste res stranke in se za vas potrudijo, ali vam vrnejo denar ali pa dobite nadomestni voziček, dokler vam ga ne popravijo... Nihče me ne plačuje za reklamo, ker mi je vseeno ali Baby center ali Pikapolonica samo spletna prodaja nikakor ne.. TO JE MOJE MNENJE DRAGE NOSEČKE TO JE MOJA IZKUŠNJA VE PA LE PREMISLITE V KAKŠNEM VOZIČKU BOSTE VOZILE SVOJE OTROKE
|