Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:03:12
|
|
|
|
Nety
|
Irisa, glede na to, da je tebi uspelo zanositi z ovulacijskim testom Today, te prosim za pomoč. Na navodilih sem prebrala da se cikl začne s prvim dnem menstruacije, zaključi pa zadnji dan pred začetkom naslednjega cikla. V mojem primeru sem imela M 5.julija (trajala je 5 dni), naslednjo pa 1.avgusta. To pomeni, da je dolžina mojega cikla 27 dni in glede na priloženo tabelo v navodilih, naj bi začela s testom 9.dan. Ali to pomeni od zadnjega dne M? Moj zadnji dan M je bil 6.avgust. Se pravi, da s testom začnem 15.avgusta???:ups: Najlepša hvala za odgovor in pomoč... Irisa, tebi pa želim čim več zdravja in lepih trenutkov v :nosecka: :rozica:N.
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:10:55
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj!Šteti moraš dneve od prvega dne zadnje M. Torej, če je bil začetek 1.8. začni s testom 9.8. Kdaj je zadnji dan M nima veze. Pomemben je prvi dan!
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 10.8.2005 22:17:26
|
|
|
|
Nety
|
Anitka, hvala za tako hiter odgovor. A imaš ti tud mogoče kaj izkušenj s temi ovulacijskimi testi? Če si tolk prijazna, dej še preveri, če sem si prav izračunala dolžnino cikla... Hvala za vse info., sem še bolj začetnica v teh stvareh...:ups: :rozica:N.
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 11.8.2005 7:27:48
|
|
|
|
Bety
|
Ciklus je od prvega dne M prejšnji mesec do prvega dne M ta mesec. Prvi dan moje M je bil 15.7. in tako M pričakujem v ponedeljek. Če se slučajno pojavi v petek ali soboto je moj ciklus trajal samo 28. dni...če pa M pride 14. oziroma 15. avgusta je trajal 30-31 dni (kot ponavadi)....vsak naslednji dan siklus podaljša... Ovulacija je možna od 10. do 20. dne ciklusa (torej obvezno računaš od PRVEGA DNE POJAVA M)...kdaj je t očno O bila, pa izračunaš ko dobiš naslednjo M, ker se zgodi 12-16 dni PRED POJAVOM KRVAVITEV, M oziroma pred prvim dnem M.... Jaz sem uporabljala te ovulacijske teste in so najboljši. Uporabljala sem urin ob 11 uro, ko je minilo že 2 uri od zadnjega lulanja, pitja kave.... Srečno! :rozica:
|
|
|
|
Vprašanje za Iriso in vse,ki se spoznate na o... 11.8.2005 8:13:02
|
|
|
|
Nety
|
Bety, hvala za vse info., zdej so mi stvari mal bolj jasne...:bravo:... samo še nekaj me zanima... glede na to, da sem skoraj ves dan v službi, bom test delala zvečer, upam, da je tud ok? Iskreno hvala za odg. in lep dan še naprej... N.:rozica:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?