|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oljna kopel
15.3.2011 20:53:51   
Ninic
Pozdravljene.

Danes sem bila z mojim malčkom 3,5 mesce starim pri zdravniku zaradi izpuščajčkov, ki jih je dobu po telesu in je ugotovila da ma izsušeno kožo in rekla naj kupim oljno kopel in še neko mažo nama je predpisala za izpuščajčke. Rekla je pač da naj kupim v lekarni in ni hotla izpostavljat neke firme. Baje je v lekarni kaki 6 različnih izdelkov oljnih kopeli ( Linola, Aderma, Evcerin, Avene, Mustela, pa še kaka bi se najdla). Katero naj kupim, da bo pomagaluser posted image ? Prosim svetujte mi na podlagi vaših izkušenj.

Sem pa prebrala en članek, kjer je bil omenjen še en drug izdelek in so ga tudi full hvalili, pa je kao naravni izdelek

http://www.planetbio.si/naravna-kozmetika/dojencki-otroci/cvetna-voda-hidrolat-za-malcke-dojencke.html

A ima katera izkušnje s tem izdelkom?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oljna kopel
15.3.2011 20:58:31   
Precious
Uporabljam za otroka z atopičnim dermatitisom tole:  http://www.lekarnar.com/izdelki/eucerin-ph5-oljna-kopel  in tudi sama sem začela uporabljati super je. Otroka je pa treba tudi mazati z kremo po kopanju/tuširanju .Imamo od a-derme http://www.lekarnar.com/izdelki/a-derma-exomega-krema
sama tudi vse to uporabljam in rezultati so odlični.

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.3.2011 23:16:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Precious)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2011 9:42:18   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

Uporabljam za otroka z atopičnim dermatitisom tole:  http://www.lekarnar.com/izdelki/eucerin-ph5-oljna-kopel  in tudi sama sem začela uporabljati super je.

to je tudi nam alergolog svetoval in je takoj super, res pa da smo starejši

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2011 21:22:08   
Sonček in poletje
Al pa kupiš kar navadno olivno olje (v lekarni) in ga dodaš vodi. Tele firme pa lahko tudi preizkušaš pa sama ugotoviš kaj otroku najbolj paše.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2011 20:38:45   
Ninic
Hvala za odgovore. Za začetek sem nabavila Linolo in bomo že dans zvečer stestirali .-)

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2011 6:36:54   
mamicaTaja
IZVIRNO SPOROČILO: Ninic

Hvala za odgovore. Za začetek sem nabavila Linolo in bomo že dans zvečer stestirali .-)

Glede Linole bi te samo opozorila, da ta oljna kopel vsebuje arašidovo olje. Moja hčerka je alergik in ima AD, zato sem tudi kupila Linolo in jo veselo kopalo. Dobila je hude lišaje po vsem telesu zaradi Linole. Tako da najprej sprobajte na majhnem delu kože, če ji slučajno ne bi odgovarjalo. LP

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.