|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BabyBjorn Babysitter Balance Seat
20.5.2011 9:10:32   
Nefretiti
Kako se obnese tole v resnici. Se splača dati toliko denarja, je res toliko boljši kot nek navaden ležalnik?

Prosim za tiste z izkušnjami, da podate svoje mnenje ;)

_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BabyBjorn Babysitter Balance Seat
24.5.2011 0:48:59   
majchy84
Mi smo ga kupili ko je bila naša pikica stara 1 teden in ga uporabljamo od takrat. Sedaj bo stara 2 meseca in smo ceno ležalnika po najini oceni že prinesli not, saj je pikica zelo rada notri in uživa ob guncanju. Ko ob joku tudi nošenje ne zaleže, ležalnik v 99.99% primerov deluje in jo umiri. Velikokrat tudi notri zvečer zaspi, in jo potem položimo v posteljico. Res pa je, da ta ležalnik ne morem primerjati z učinkovitosto drugih, saj nismo sporbali nobenega drugega. Mi smo skratka z njim res zadovoljni in nama ni žal, da sva ga kupila. 

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BabyBjorn Babysitter Balance Seat
31.5.2011 15:10:32   
malaMravljica
Mega nakup in tistih 80 eur smo ze zdavnej notri prinesli. Cist mali niti ni bil toliko notri, tam pri enih 5 mesecih pa se zna ze sam gugat in je zakon, ko dojencek odrasca postane to gugalnik. Moj 20 mesecnik ga se z veseljem uporablja, ko je zaspan se gre mal odpocit notri, drugace pa guga kot nor.

(odgovor članu majchy84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?