|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO - zdr. zav. za Hrvaško
18.8.2005 9:10:25   
nejcko

Sin v ponedeljek odhaja z vrtcem na letovanje na Hrvaško. Ker nas na sestanku ni bilo, mi pa tudi ne hodimo na Hrvaško na morje, o teh stvareh nimam pojma in danes izvem, da mora mali imeti s seboj neko potrdilo o zdr. zavarovanju. Dobim ga ?????? Baje nekje na Mali ulici v Ljubljani.
Za Miklošičevo sem našla podatke in imajo jutri uradne ure, kaj pa poslovalnica na Mali ulici, mogoče katera ve, kdaj so uradne ure? Za naročilo prek neta sem žal prepozna. A to potrdilo dobiš takoj ali kako?

Matr sem jezna sama nase ... prosim, pomoč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.8.2005 9:12:18   
KIRA
https://www.vzajemna.si/default.asp?id=453

LP:rozica:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2005 9:18:55   
nejcko

Kira, hvala, zdaj sem pa našla. _Hvala še enkrat!!!!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2005 9:19:18   
KIRA
ni blema. glavn, da boste imel lep dopust!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2005 9:22:46   
srki
Dobiš ga na Mali ulici 3 v Ljubljani (v stavbi, kjer je Oddelek za prekrške oz. prej se je reklo sodnik za prekrške). Uradne ure so vsak dan od 8.00 do 12.00 in od 13.00 do 15.00, v sredo pa še od 13.00 do 17.00. Imaš mislim da več vrst tega zavarovanja, tako da nekatera potrdila dobiš takoj, druga pa v roku 3 ali 4 dni. Svetujem pa ti, da jih pokličeš in se pozanimaš.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2005 9:31:44   
Pi@
Če greš tja iskat, mislim, da dobiš takoj.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2005 10:00:57   
Anonimen
Ja v papirnati obliki ti sprintajo takoj, na plastiko pa čakaš dva dni.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2005 10:32:16   
Anonimen
Šibaj na najbližjo poslovalnico Vzajemne in to zrihtaj!!
Pa nujno se pozanimaj, če rabi tudi tvoje dovoljenje za prestop meje z drugo osebo!!! Lani sem mela na morju na Hrvaškem s sabo nečakinjo in smo rabli dovoljenje za čez mejo!! Dobiš ga na upravni enoti!!! PREVERI!!!

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2005 14:49:40   
urbancek
Pozanimaj se tudi glede dovoljenja za prehod meje, ki ga dobiš na UE, v primeru, ko starši ne potujejo z otrokom.
Lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?