Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Najbolj problem je tukaj lasten denar,ker vemo da če iščeš službo si načeloma brez njega ,ona je pač vztrajala ker je mož na dobrem položaju in problem pri denarju pri njih ni,sem pa sama razmišljala da v takem poslu ne bi prišla skoz ker bi se prej spufala pred bi kaj zaslužila.Zdaj pa je druga pesem po dveh letih ja.V glavnem natančno se pozanimat koko to delo poteka,ne nasedat...
Me pa ful mika, ker to so bili tako antistresni časi, ful sem zaslužila pa delala kar mi paše, pa ful sem imela časa za šport... Pa ne Harbalife, ker če se res spoznaš na te stvari, veš, da je Herbalife brezveze stvar (in draga). Pač to se ti dobro ujema s kakimi dejavnostmi kot je npr. osebno trenerstvo, pa masaže... Pa mimgrede prodaš tudi to. Ampak jaz ne bi šla prodajat nekaj kar ni OK in jaz vem, kaj je OK. Fajn je, če res poznaš stvari... Npr. če znaš napisat jedilnik za hujšanje, maso, ipd...
Odpadejo tudi pijače, razen voda in čaj. Meso pa razdelim na porcije, ker je tak tempo, da ni preveč časa kuhat in imam že v naprej pripravljene stvari, ki se samo zmečejo skupaj in v loncu dokončajo. Moj pa ne poje veliko. Od beljakovinskih napitkov imam pa nekaj drugega, kar nima sojinih beljakovin. To je res, če ne gre drugače - ker imam raje normalne obroke.