|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elektronska varuška
16.6.2011 12:02:54   
mariy
lp,
Moja kolegica je dobila elektronsko varuško takšno, ki ima video nadzor in se zelo pritožuje nad njo, ker ji baterije zelo hitro izprazne, se pravi zdržijo ji približno nekje od 2 do 3 ure, če ima skoz prižgano, poleg tega pa ima zelo velike motnje, saj ima samo dva kanala in 100m dometa.

Prosim, če mi lahko poveste kako ste ve zadovoljne s svojimi elektronskimi varuškami in kako dolgo vam zdržijo baterije.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elektronska varuška
16.6.2011 12:32:09   
november2010
jaz imam varuško know how še od prvega otroka (se pravi je stara že skoraj pet let), baterije mi zdržijo 10-14 dni. domet: lahko skočim do sosedov na hitro pa vem da mi bo lovilo, kaj dlje pa niti ne grem ko otroci doma spijo. je pa čist običajna, ne video, nisem čutila potrebe po tem. sem pa kupila prek sončka.

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: elektronska varuška
16.6.2011 15:43:04   
Anonimen
http://www.tomy.co.uk/DisplayFlash.aspx?id=3516133

350m dometa, 120 kanalov, zdrži pa kar dolgo (nisem pa nikoli štopala, ker jo drugače, ko začne tulit, da je baterija prazna, dam polnit). Super zadovoljna.

(odgovor članu november2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: elektronska varuška
16.6.2011 20:16:23   
roladica
Jaz imam tudi know how, dobila od sestre in je stara že 10 let. Brez videa, lovi pa čist OK, brez motenj. Ima 100m dometa, kadar otroka pustim zunaj slišim ko gre mimo avto ali ko kdo hodi okrog vozička. Prijateljica ima pa eno novo varuško, neko čist poceni in ima 300m dometa (preizkušeno) in je ful zadovoljna. Baterije mi kar zdržijo, imam pa tudi možnost da jo priklopim na elektriko in ne potrebujem baterij. Mislim da pri nakupu teh stvari ni potrebno preveč komplicirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: elektronska varuška
18.6.2011 10:41:17   
naja17
Jaz imam kar angelcare 2 v 1 in smo ful zadovoljni.... Baterija drži ful dolgo, kar pozabim filat in ko začne piskat, se najprej sprašujem kaj bi rad od mene user posted image ...

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: elektronska varuška
18.6.2011 20:28:15   
mayci
Midva sva kupila eno no-name elektronsko varuško s kamero (tudi nočno) preko e-baya in sva s poštnino vred dala 70 eur, sem pa zelo zadovoljna. Imava jo pa večinoma kar priklopljeno na kabel, tako da ne vem, koliko zdrži baterija..user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: elektronska varuška
24.6.2011 8:08:47   
Agnes27
Punce, imam eno hecno vprašanje glede varuške, ker pač nimam izkušenj. Otročka pričakujemo decembra.
Živiva v bloku v 2. nadstropju. A je možno da bo varuška lovila (s primernim dometom npr. 300m), če bom dol pred blok peljala psa lulat na hitro? To je kar veliko sten vmes user posted image

Hvala vam za pomoč vnaprej. lp

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: elektronska varuška
25.6.2011 14:20:13   
Jada82
Jest sem varuško kupila lani v Lidlu - mislim, da je njihova znamka Silver Crest. Čist ok. Ima 15 kanalov, naštimaš ročno, jz sem izbrala tistega z najmanj motenj. Otroško enoto mam kar na elektriko priklopljeno, starševsko pa filam. Prej sem jo mela še celo noč prižgano, pa je kar ene 5 noči zdržala. Zdej jo pa prižgem sam zvečer, pa zdrži precej dolgo.
Je pa kul, kamot grem ven (mislim, da ima 300 m dometa), kaj delam zvečer in me nič ne skrbi al pa v klet itd. Lovi pa tudi včasih walkie talki-je iz bližnjih hotelov ... tako da, Agnes27, pomoje če kupiš tako z ene 300 m dometa, greš kamot pred blok! user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?