|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozicki baby boom
27.6.2011 18:18:11   
trnyulch
Pozdravljeni!
Na netu sem zasledila prodajo otroskih vozickov Baby Boom, pa me zanima ce  mogoce katera ze pozna ta vozicek? Glede na cene ostalih vozickov, je ta zelo ugoden: komplet 3v1 stane okrog 350 eur..
Ce vam ni odvec pa mi lahko se svetujete kateri vozicki so res kvalitetni pa ne prevec dragi :)
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozicki baby boom
27.6.2011 19:59:48   
mini86
js ga mam-še ta starejši model in ga ne zamenam za nič na svetu če bi se še enkrat odločala bi se enako odločila..

js bi mojga prodala pa zbrala kero od teh baru k jih imajo sedajuser posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu trnyulch)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vozicki baby boom
28.6.2011 21:19:08   
ema09
Tudi mi2 se zanimava za Baby boom in sicer trikolesnik. Bila sva v trgovini Urša v Šmarci in prijazna prodajalka nama je vse razložila, celo voziček smo dali v avto in preizkusili njegove mere.

Še vedno sva navdušena. Malo naju je skrbelo le zaradi lupinice, ki nima možnosti Iso fix pritrditve, ampak ima par kolegov, ki iso fix v avtu ima, kljub temu lupinico, ki jo pripnejo s pasom. Ko se navadiš, je menda pripenjanje mama malca.

Glede teh vozičkov je bilo na tem forumu že kar nekaj napisano, ampak bi vseeno prosila kako uporabnico novega modela, da se javi in poda še svojo izkušnjo. Cena je namreč res mamljiva napram drugim vozičkom.

lp, E

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vozicki baby boom
29.6.2011 15:44:58   
AJATUTAJA.COM
Pozdravljene,

BabyBoom vozičke (3YCombo, XCrosser in Yquattro) je možno kupiti tudi na 3 obroke ob plačilu s karticama American Express in Diners. Več na www.ajatutaja.com

(odgovor članu ema09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vozicki baby boom
30.6.2011 18:20:49   
roladica
Meni se je lupinica zdela tako boga v primerjavi s kvalitetnejšimi. Nima nobene stranske opore za glavico. Se mi pa zdi da se pri novejših modelih da kombinirati z maxi cosijevo lupinico.

(odgovor članu AJATUTAJA.COM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vozicki baby boom
20.7.2011 21:21:24   
bihter1
Ema, mi imamo komplet od Pikola in se tudi lupina samo s pasom pritrdi in je čist uredu! Najprej je tudi mene skrbelo, pa še vsi imajo Isofix, sedaj pa sem se čist navadla in na to sploh ne pomislim več. Pač mi vzame tisto minuto da jo privežem, to je to. Oporo za glavico tudi pri Pikolu ni blo, sem jo založila s tetra, ali pa z ono blazino za glavo v obliki U...smo jo dobiliv igralnem centruuser posted image
Za Babyboom se pa tud jaz zanimam!user posted image

_____________________________

Ljubezen se množi, ne deli.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?