Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in tudi meni se ne zdi nič takega, a me je začel mož zaradi tega fajn sekirati, da kaj sem "naučila" našega fantka. 
), ko je hotla takšna z mano v trgovino....še danes vidim mojega ki se je režal v kotu, ko sem se jaz mučila, da bi ji razložila čim bolj na izi in po otroško kaj je to prostitutka ...
Sej valda morajo sprobat pa videt kaj je za njih in kaj ne...
na stara leta prepričujem, da vazelin ni pa nič takega, sploh če maš pozimi tok suhe ustnice, da ti krvavijo. ampak to je zanj gej
To mi je pa res bruh.
čudne oči, ful..
ja, sem čutila, da sem bila podobna kot uni otroci, ko v kakega invalida bulijo in s prstom pokažejo na štrclej - a la "mami, kaj je to?" (ok, to zadnje nisem, ne?
). but you get my point - si mal zaskrbljen za ubogega otroka in preden dojameš.. traja.
ej, new moreš na tako bedno foro kapitulirat - kaj boš pa pol rekla, ko bo pri 13h hotla met tatoo, piercing in it na koncert Tokyohotela v London?