|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hitra zanositev po porodu 30.10.2011 15:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene, stvar je takšna: sem 4,5 mesecev po porodu in včeraj sem naredila test, ki je bil na moje veselje pozitiven z mojim dragim sicer nisva na uro planirala mojo ovulacijo in sexala natančno takrat. rekla sva, da ko bo, pač bo in presenetljivo je ratalo zelo hitro. upama na najbolše, da je vse ok in da bo tako tudi do konca ostalo ob porodu bi bila moja prva pužika stara 12-13 mesecev. zanima me, kako ste se spopadale z nosečnostjo tiste, ki ste bile v podobnem položaju? ste imele kakšne težave v nosečnosti? za čas po nosečnosti me ne skrbi, ker imam zlato taščo, ki mi bo v veliko pomoč, če se bo kje kaj zalomilo... lep pozdrav
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
DepiliranjeKako pogosto si depilirate noge?večkrat na teden (
17%)

enkrat na teden (
22%)

enkrat na 2 tedna (
16%)

enkrat na tri tedne (
14%)

enkrat na mesec (
16%)

manj pogosto (
16%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!