|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delna DSP in zaposlitev
28.1.2012 11:59:48   
Miša83
Prosila bi vas za odgovor, če katera ve, ali je bila v podobni situaciji - nekatere ste pravi stručkoti tu.
Z 1.2.2012 bom začela delati in tudi imela podpis pogodbe v Avstriji (no tak so rekli). Prejemam 69€ pomoči za otroka, 97€ otroškega in preživnino. Kako je z obvestitvijo CSD o predvideni pogodbi. Ker dejansko v mesecu februarju bom delala, a plača bo sredini marca. Aja odločbo  pomoči imam do februarja. A mi  ta februarski znesek pripada ali ne. Obvestila logično da bom takoj ko podpišem pogodbo, kaj pa se zgodi s prejejmom 67€ v februarju-sem upravičena do njih ali bom mkogla vračat.
Sedaj imajo tako zbrko in dvomim, da bo čas za take stvari.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delna DSP in zaposlitev
28.1.2012 13:46:58   
*pepelka*
CSD je potrebno o vsaki spremembi obvestiti v roku 8 dni od nastanka spremembe. Ko boš podpisala pogodbo, jih pač o tem obvesti in to je to. Če se pomoč nakazuje za nazaj, jo boš februarja pač še dobila, potem pa ti jo bodo ukinili.

(odgovor članu Miša83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Delna DSP in zaposlitev
29.1.2012 20:26:53   
urška
načeloma je tako, da ti bojo spremembo naredili, ko boš prinesla prvo plačilno listo in to bo marca. tako da bi ti morala nakazila v februarju morala ostati ista.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Delna DSP in zaposlitev
29.1.2012 22:15:11   
Miša83
Odločba mi velja tak samo do februarja. Pa ko podpišem pogodbo, šibam takoj na CSD, da to javim. Sej domnevam, da to na OD in višino vrtca ne vpliva, ker se šteje prihodek iz prejšnjega leta ali se motim?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Delna DSP in zaposlitev
30.1.2012 6:55:50   
urška
Mislim da moras tudi za otr.dod. povedati, ampak bodo prav tako zeleli prvo placilno listo. Prav tako pri znizanem placilu vrtca.

(odgovor članu Miša83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?