|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno dekico dati v voziček?
3.9.2005 13:19:52   
TVN
Živjo! Rok imam čez 14 dni, pa me je pred nekaj dnevi presvetlilo, da nimam pojma, kaj dati v voziček! Ene svetujejo odejico (dekico) iz ovčke (kje kupiš?!), druge so dale samo tetra pleničko....

A mi lahko katera pomaga z nasveti, kaj torej dati na dno košare (imam Dreami), kakšna odejica naj to bo, material, dimenzije... S čim pa pokrivaš dojenčka in kako je s to zimsko vrečo? Ali jo lahko uporabim tudi v košari namesto odeje?

Vsak nasvet HUDO dobrodošel. Hvala! Božajte bušije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.9.2005 13:31:18   
*maja
Jaz imam v košari samo tetra plenico, in jo bom imela tudi ko bo zahladilo. Za pokrit je najboljše bombažna oz. volnena dekica, če pa imaš zimsko vrečo jo lahko mirno daš v košaro namesto dekice pa bo ravno tako v redu.
Skratka čim manj kopliciraj pa bo... .

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2005 13:35:52   
andrejaz
Jaz sem v košari Dreami uporabljala kar zimsko vrečo, in sicer najprej zimsko vrečo od lupinice Maxi-Cosi, kasneje ko pa je to prerasel pa zimsko vrečo od športnega dela.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2005 19:33:23   
Primoza
Mi uporabljamo odejo iz flisa in pozimi tudi vozičkovo zimsko vrečo. Flis (velur) se mi zdi najprimernejši zato, ker se hitro suši. Podložimo pa le v najhujšem mrazu, kar običajno kosmateno odejico iz sintetike.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2005 19:43:53   
Jančika_
Tudi pri nas uporabljamo pozimi dekice iz flisa. Pa zimsko vrečo čez noge. Enkrat, ko smo pri -17 morali ob sedmih zjutraj peš v posvetovalnico, mali je imel 6 mesecev, sva mu k nogicam dala termofor. Amppak to je bilo res samo enkrat.

V toplem vremenu ne podlagam z ničemer.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2005 19:58:24   
Anonimen
Ne vem, kaj ima ta košarica na dnu. Če je bolj trda, bi jaz dala dekico in pleničko pod glavo, jaz sem kupila prevleke za povšterčke, ker so mi bile lepše. Dekica je najboljša bombažna, sampka kakšna bolj mehka, dimenzija pa ni pomembna, saj jo zložiš tako, da je prav. Tibor je vedno raje ležal malo bolj na mehkem. Ovčka je za pozimi super, Tibor jo je vedno imel v vozičku. Samo ne vem, koliko je ta košara sploh velika, da ne bo potem vreveč utesnjeno. Vreča je za pozimi zakon, spodaj pa ovca, če gre. Kje jih prodajajo, pa res ne vem, mi smo jo kupili v eni hecni trgovini, kjer so prodajali luči, posteljnino, kavče ... ni da ni. Drugače pa jih gotovo imajo pri trgovcih, kjer prodajajo kože.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2005 20:33:57   
Marogica
Jaz do pozne jeseni nisem uporabljala ničesar, razen plenićko in ga pokrila s tanko dekico iz bombaža, Konec koncev je otrok tudi oblečen in ni fajn, če se pregreje. Pozimi pa sem dala bombažno dekico v košaro na dno in ga pokrila z dekico iz flisa, kajti tudi pozimi ima ponavadi dojenček kombinezon, ki zna biti peklensko vroč.
Moj nasvet: ne pretiravaj s pretoplimi stvarmi, saj nisi ure in ure zunaj, otrok pa se lahko poti in se ti prej prehladi.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2005 18:55:31   
Grascakinja
Samo lepo prosim ne dajat otroka na nekaj ležat, kar je nekoč bilo žival. Da ne bo miljarda pršic not pa kake alergije pa tko. Sej mamo bombaž in volno, ki se lepo opereta.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2005 18:57:08   
Grascakinja
Da ne bo pomote, vem, da je volna tudi živalskega izvora. Mislila sem na ovčjo kožo. Se opravičavam.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2005 9:53:08   
asso
Jaz v košari spodi nisem imela ničesar.
V največjem mrazu je bila oblečena v zimski pajac in pokrita v flis dekico, ki sem jo sama "zdimenzionirala". Kupila ta veliko in naredila dve manjši.

Lp asso

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2005 10:52:23   
Anonimen
Mi smo si pa naredili,podlogo iz spužvice oblečeno v bombažno blago,pokrile pa z tetra pleničko.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2005 11:19:18   
Anonimen
Ja, saj volna je tudi lahko ovčja. To je malo mimo. Potem pa najbolje, da se podlogo v polivinil obleče in takoj na začetku otroka da v karanteno.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2005 22:19:39   
k1
hm, jaz pa prakticiram, da ji spodaj zložim veliko brisačo, da je bolj na mehkem...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2005 22:22:24   
Anonimen
Ja, saj jaz sem tudi to delala poleti.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2005 23:19:52   
Annny
Prodajajo se tudi za otrocke posebej obdelane ovcje koze (nealergene), ki so tudi pralne. Videla sem jih v Avstriji.
Jaz sem v Dreami dala kar dekico iz flisa, pozimi pa tudi zimsko vreco oz. kombinezoncek.
Lp

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2005 12:35:28   
pravljica
jaz imam v dreamy samo pleničko pod glavico...pokrivam ga pa s flisom...zakon je tista dekica iz telegramov

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2005 22:23:59   
Jessy
Jaz imam Pramette in dam samo pleničko pod glavico, če pa je bolj hladno pa jo pokrijem z dekico, ki jih dobiš po telegramu.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2005 7:15:51   
k1
v h&m maš dekice po 2.900 se mi zdi in so fullll mehke.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.