|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja 6,5 mesčna hči noče več piti po flaški m...
11.6.2012 18:37:21   
nalia
Ima še katera tak problem? Moja 6,5 mesečna hči se je čez noč odločila da pa ona nebi več pila mleka po flaški. gh jema že od 4.meseca,je ješča,nadomestile sma 2 obroka,dopoldan jema doma pripravljene sadne kašice,za kosilo jema zelenjavo,mleko jema zjutraj in zadnja dva obroka pred spanjem. Zadnji teden se zelo matrama da sploh kaj spije po flaški,prej mi je spila zjutraj mleka 150-180ml in tako tekom dneva,zdaj pa zjutraj 30ml,popoldan 60ml in pred spanjem zapre ustauser posted image ..kako ste se ve spopadle s tem? Ste začele dajati pač kašice pač mlečne? Čaj pije normalno ,samo mleka noče po flaški..na žlico pa zelo rada je..zgleda da bomo zdaj samo na žlici še al kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.6.2012 20:09:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moja 6,5 mesčna hči noče več piti po flaš...
12.6.2012 10:12:29   
Anonimen
pri nas je isto, ampak se še kar trudim naprej sicer kkšn obrok jeva pol ure ampak bova že, če je pa res kriza mu dam pa mal mlečne kašice še not v flaško pa pol kar je. pomojem mu okus ni všeč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2012 10:20:24   
Evita78
Pri nas je bilo podobno in sem mu začela dajati samo mlečne kašice. Najraje je imel tiste od milupe, ki jih narediš samo z vodo-žitne ali sadne...skratka vse, samo da je bilo na žlico...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2012 10:22:53   
Anonimen
a pa to ni panika zaradi razvoja in rasti? ker mene to mal skrbi sicer bi najraj vprašala še pri pediatrinji. kaj in kako, ampak tam te itak vsak neki nadere user posted image

(odgovor članu Evita78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2012 14:25:03   
nalia
no ste me malo pomirile,mislim da ni panike če daješ otroku mlečne kašice npr.od milupe namesto mleka ker je noter itak mleko že,pri nas bomo očitno na teh kašicah..sem pa čist šokirana,ker res nisem pričakovala da se bo to zgodilo pri 6,5 mesecihuser posted image ..očitno bo najin jedelinik zgledal tako: zjutraj mlečna kašica (prej je bil am),dopoldan sadna kaša,potem kosilo zelenjava,popoldan spet sadje (prej je bil ta obrok am),in zvečer mlečna kašica od milupe spet(tudi ta obrok je bil prej am)..se oproščam,pišem kot raca imam malo v rokah..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2012 14:39:00   
lili8
Tudi naš je imel tako obdobje ravno pri nekje 6 mesecih. Sem mu potem mleko kar po žlički dala in ga je spil. Čez nekaj časa je spet začel piti po steklenički. Imeli pa smo problem, ker ni hotel čisto nobene druge tekočine piti! Tako da sem se tudi po žlički trudila, da je vsaj nekaj vase dobil. Sem se prav sekirala zaradi tega. No, zdaj  je pa star 1 leto in nimamo več težav s pitjem.user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.6.2012 17:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili8)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2012 22:35:10   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Naša od 6 meseca dalje ne pije mleka. Ne pa ne in pika. Je pa bilo še huje kot pri vas, ker naša namreč ni marala niti mlečnih kašic. Po posvetu s pediatrinjo smo začeli dajat jogurte in skute. Vse ok. :)

...pri nas je bilo tudi tako, pa še nasploh je bila zelo neješča.
Poskusili smo vsa "sran*ja! ala fruhtswerge, monte, sadni jogurti na 101 način...
na koncu je imela pa najraje navadni jogurt ali kos sira v roke za grizljat.

In še danes je tako, Je pa popolnoma zdrava 4 letnica, suha kot prekla, ampak zelo zdrava in živahna.
Torej ne skrbi in ne sekiraj se preveč. Otroci so različni in nekateri pač ne marajo mleka.

Aja, jaz sem poskušala vsak večer, ko je zaspala (ne še preveč trdno, samo toliko, da se ni več dobro zavedala kaj se dogaja...) pa sem ji dala mleko v flaški in je ponavadi spila 100ml, čez dan pa ni šans, da bi požirek naredila - niti AM, niti navadnega mleka, niti nobenih kašic z mlekom user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2012 9:31:09   
Balerina
Morda pa poskusi dati mleko s skodelice ali kozarčka. Naš je bil tudi takšen vendar z vodo po smo kar nekaj časa dajali s kozarca, tako kot mi sedaj je pa tudi magični lonček aktualen.
Včasih moramo poslušati otroka. Naš tudi ne je nič kar je pasirano in nič s plastično ali silikonsko žličko, pač je po koščkih, juho dajemo pa z malo kovinsko žličko.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2012 9:05:19   
babkaa
Moj otrok je star osem mesecev. Še ko je bil mali, star 3,4 mesece ni preveč maral flaške, pri 4 mesecih sma začela z gosto hrano, navdušen, in vedno manj je pojedel mleka, pri 6 mesecih sma jedla ponoči flašo pa zjutraj ali pa zvečer, pa to 60 ali 90 ml , pa še to je trebalo silit, sem misla pa saj ni treba če mu ne paše, potem pa sma jedla zjutraj in zvečer namesto mleka mlečne kašice (žita, rižolino), sedaj jema kaksolino, čokolino, je pa do pred treh tednov jedo flaško zvečer, en obrok, pa to spet 60 ali 90 ml... In flašk sploh ne rabimo, razen za čaj pa še to je ful navdušen nad kozarcom.. Meni je čist ok, da ne je mleka, zakaj bi ga silila če noče, otrok sam pove kaj bo in kaj ne...

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2012 21:30:25   
Amethiste
Lahko vam priporočim eno super zadevo, ki se namesti na stekleničko. Moji hčerki je ful zabavna, odkar jo imamo pije sama po steklenički, zdaj, ko nam rastejo zobeki jo ima pa itak skos po ustih: http://www.mamirabi.si/index.php?route=product/product&path=18&product_id=51

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2012 21:40:01   
*miska.mcc*
.....in zaradi Žabe napopane na flašo, bojo otroci kar mleko pili, al kaj?

da ni to ista fora, ko un pliško privezan na dudo?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2012 20:47:08   
Amethiste
Point je v tem, da otrok sam drži flaško, kar mu odpre nov svet in posledično verjetno tudi zato raje pije po flaški.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?