|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo varuški ob slovesu
8.9.2005 10:56:00   
beti 1
Osem mesecev smo imeli varuško, s katero smo bili zelo zadovoljni. Z malim sta se odlično ujela. Sedaj pa gre ona najzaj študirat, mali pa v vrtec, pa me zanima če ste vašim varuškam kaj podarile, ko so se poslovile. Jaz bi ji rada dala kakšno malenkost v imenu ta mlega, pa ne vem ravno kaj.
Če ima katera kakšno idejo bom zelo hvaležna.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   darilo varuški ob slovesu
8.9.2005 11:25:24   
Misek
Naj ta mali kaj naredi, ali pobarva kako ribico, kartico, metuljcka... Osebno bi podarila kako primerno knjigo in napisala posvetilo oz. zahvalo za trud.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   darilo varuški ob slovesu
10.9.2005 9:44:36   
ronni
Veš,tudi jaz sem se pravkar poslovila od družine,pri kateri sem bila dve leti.
Tako me je vse skupaj vrglo,da še pričakovala nisem,ker smo se res navezali drug na drugega.
Moram se ti pohvalit,da sem dobila krasno darilo. Veliko sliko,na kateri so konji v galopi,ki jih obožujem-kar sem malo prenesla tudi na fantka,ki sem ga čuvala. Pa dva obeska za ključe z napisom prijatelja za vedno,od katerih je enega obdržal. In res lepo psvetilo z verzem,ki sem ga tud obesila na steno.
No,res sem ti natančno vse opisala,hočem povedat,da sem zelo vesela,ker mi je mamica zbrala res nekaj kar mi je na dušo pisan.
Drugače pa sem se tud jaz vrgla na zadnji izpit,pa mi ne gre in ne gre.
Lepo se imej!!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?