Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nimam take ideje....vem, da se da krogle tudi drugače okrasiti (sto in ene barve, lepljenje semen, bleščic, gumbkov....servietna tehnika....) in verjetno so marsikomu prav všeč...hvala bogu za različne okuse in možnost zadovoljevanja le teh.....na splošno sem govorila o uporabi kontur in sprejev pri okrasitvi...to je po mojem mnenju tehnika, ki se je v večji meri lahko in radi poslužujejo odrasli, ko ustvarjajo...otroci pač ne oz. le ob pomoči odrasle osebe.... podobno kot nekateri konture in spreje imam jaz nadvse rada pri ustvarjanju silikonsko pištolico...meni nenadomestljiv pripomoček, ki pa žal takoj odpade, če se mi motajo pod nogami otroci....že sama sem snela ničkoliko opeklin na ta račun in je niti pod razno ne pustim blizu škratov...
. Verjetno chinelen drat ali kaj takega
, tako nekak je v nem. Dobiš v ustvarjalnih štacuncah, pri nas majo tudi v mulerju. Je pa to res najbolj simpel varianta pa še mess-free
ja prav stigmatizirane so tele boge stiropor krogle...prav nihče z okusom jih ne mara
....pa dejte no....enostavno mi ne sedejo...zdijo se mi pač daleč od osnovnega kreativnega materiala.... pri zadevah, ki jih ustvarjam ali jih ustvarjajo otroci pod mojim mentorstvom teh krogel pač ni med našim kreativnim materialom....mogoče bi nam prišle prav pri ustvarjanju lutk, pa se vseeno raje pomatram in naredim glavice za lutke raje iz spužve...pač mi niso všeč ne po izgledu, ne na otip in ne po uporabnosti...povozte me zdaj....je bila pa tale tema dober hec pri naši dopoldanski kavi v zbornici....nastala je cela debata o teh "stigmatiziranih" striropor kroglah....z žalostjo v srcu vam moram povedati, da tudi pri drugih niso ne vem kako zaželjene
....