Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali rentgen v nosečnosti povzroča DS? 2.1.2013 20:17:37
|
|
|
|
SMT3
|
Moje sodelavke so ugotovile,da je ena imela dawnovčka zato,ker je težke kište nosila.pa so ji rekle,naj ga ne serje.Naaa,zdej pa ima
|
|
|
|
RE: ali rentgen v nosečnosti povzroča DS? 2.1.2013 21:35:47
|
|
|
|
jasna80
|
No, ona je bila takrat noseča že 9 tednov, to kar piše Pušenjak pa velja še preden perilo izostane.
|
|
|
|
RE: ali rentgen v nosečnosti povzroča DS? 2.1.2013 21:45:07
|
|
|
|
ronja
|
Jasna, število kromosomov se ne spreminja - imaš takega, kot ga imaš, že od spočetja dalje, ko se združita jajčece in semenčica. Če je normalno število 42, potem nimaš Downovega sindroma in če imaš enega (določeno katerega) več, ga imaš. Ne more kasneje nastat v vseh celicah še en kromosom zraven. Če je imela rentgen v nosečnosti, bi sicer lahko nastale napake pri razvoju organov, na gensko sliko pa to ne vpliva, ker je zarodek takrat že narejen. Vplivalo bi lahko, če bi šla na rentgen ob zanositvi ali pa če bi bilo obsevano jajčece, iz katerega bo potem nastalo dete.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.