Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 10:48:00
|
|
|
|
Tanik
|
zakaj pa je treba vpisati e-mail naslov? pri anketi?
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 11:00:51
|
|
|
|
Penny
|
To z mailom je tudi mene zmotilo. Verjetno išče ljudi z določenimi talenti, ki bi ji pomagali pri uresničitvi neke ideje. Skratka, za moje pojme je anketa totalno brezvezna.
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 11:59:53
|
|
|
|
Masha_M
|
Z veseljem bi rešila, sem tudi že začela z reševanjem, ampak maila ti pa NE dam. Glupost brez primere...
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 12:15:02
|
|
|
|
Penny
|
Eh, to napišeš blablabla@email.si .
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 15:15:18
|
|
|
|
Umma3
|
Hm, jaz nisem nikjer zasledila, da je treba nujno napisati svoj e-naslov. Samo čisto na koncu, ampak to je že potem, ko izpolniš vse odgovore in dejansko ni treba maila sploh vpisat. www.mojaanketa.si/anketa/281275730/ Mamici Anji želim vso srečo, ker točno vem, kako težko je najti službo in še težje je zbrati dovolj poguma, da se lotiš česa po svoje. Moje odgovore ima ;) in upam, da si bo z njimi lahko kaj pomagala. LP
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 22.2.2013 13:33:15
|
|
|
|
Flavia_
|
Anketa je zaključena. V imenu mamice - avtorice ankete: Hvala vsem, ki ste sodelovali lp
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.