Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpis v šolo - izbira? 16.4.2013 11:19:59
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi mamica deklicam - očitno bo treba res urediti začasno bivališče v šolskem okolišu želene šole - jih kar nekaj poznam, ko so tako zelo hitro rešili problem. Kot vidim, imaš to možnost. Na ta način je zagotovo najlažje in zagotovo reši problem. saj tako bom naredila, da bom imela najmanj komplikacij. V vsakem primeru bomo punco morali voziti, ampak je še vedno lažje spotoma iz službe pobrati otroka, kot pa ga iti iskat od doma naprej dobrih 8km in se nato voziti še nazaj. Sem že gledala, to bi vsak dan prišo 17km. Poleg tega je ne bi mogli pobrati dovolj zgodaj, preden se zaključi podaljšano bivanje. ja pa kdaj bi jo lahko šel še dedek iskat po pouku, jo gre že sedaj v vrtec Bom javila na to temo, ko bodo vpisi
|
|
|
|
RE: Vpis v šolo - izbira? 16.4.2013 11:21:43
|
|
|
|
petea
|
Kaj še jih niste imeli? Pri nas so bili že pred dvema mesecema.
|
|
|
|
RE: Vpis v šolo - izbira? 16.4.2013 12:14:24
|
|
|
|
mamica deklicam
|
saj pravim, da gre naša šele naslednje leto v šolo. bo prvošolka v letu 2014/15. Sedaj se samo informiram, da bom vedela kaj vse moram narediti
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.